Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Membuka Syarikat Bagi Pelajar Eksekutif dalam Bidang Perniagaan

Download Pelbagai Bahan untuk Guru di Sini

"SGO Web Pendidikan No.1 di Malaysia Rujukan Guru, Murid dan Ibu Bapa"

whatsapp sistem guru online sgoDapatkan Update SGO Melalui Whatsapp

telegram sistemguruonline

Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Membuka Syarikat Bagi Pelajar Eksekutif dalam Bidang Perniagaan

Adakah anda sedang mencari Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Membuka Syarikat Bagi Pelajar Eksekutif dalam Bidang Perniagaan?Jika ya, ini bermakna anda berada di tempat yang betul. Kami akan bantu anda untuk menyiapkan satu kertas kerja terbaik untuk anda membuat pinjaman perniagaan, membuka cawangan perniagaan, dan pelbagai lagi tujuan sama ada untuk belajar atau untuk perniagaan sebenar.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi, mari lihat Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan ini.

Penulisan Contoh Kertas Kerja Projek

Ringkasan Eksekutif

Syarikat One Executive Mart Sdn. Bhd.telah ditubuhkan pada 12 November 2009. Syarikat ini ditubuhkan dengan tujuan untuk melatih serta memberi pendedahan kepada pelajar eksekutif dalam bidang perniagaan.

Melalui penubuhan syarikat ini juga ahli- ahli Syarikat One Executive Mart  Sdn Bhd dapat menguruskan serta mentadbir syarikat dengan lebih sistematik. Perniagaan  ini akan dijalankan di Latar Siswa  Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, Serdang,untuk 4 hari bermula dari 28 Disember hingga 31 Disember 2009.

Syarikat One Executive Mart Sdn Bhd memulakan perniagaan  dengan modal berbayar sebanyak RM 550.00  yang terdiri dari 550 syer biasa dengan nilai RM1.00 setiap syer.Setiap ahli peniaga syarikat ini memegang  bilangan syer yang sama rata iaitu 50 syer . Kelebihan syarikat kami ialai kami mempunai kakitangan-kakitangan yang pakar dalam bidang perniagaan dan ICT.

Dalam perancangan yang teliti dan prospek yang berdaya maju, kami berharap setiap ahli Syarikat One Executive Mart  Sdn. Bhd. akan berjaya merealisasikan perniagaan dengan keuntungan yang agak lumayan. Rancangan perniagaan ini disediakan bagi menarik para pelabur dan pelanggan dalam projek mengleuar, mengkomersialkan dan memasarkan produk  Syarikat One Executive Mart Sdn.Bhd. Ini adalah syarikat yang pertama  memberikan perkhidmatan, dan prouk-produk yang sangat berkualliti dan sesuai  dengan citarasa warga UPM.  Produk-produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat ini mempunyai  kualiti 20 ke 100 kali ganda berbanding dengan syarikat-syarikat yang lain. Ia menawarkan harga dan kos yang yang kompetitif untuk pelanggan.

Rancangan perniagaan ini mengandungi analisia produk, analisis pasaran, pengurusan syarikat,rancangan operasi, rancangan pemasaran , rancangan kewangan dan startegik pelaksanaan penjualan. Berdasarkan analisis keseluruhan, jelaslah produk dan perkhidmatan yang ditawarakan mempunyai prospek masa depan yang baik dan berdaya maju bagi pengkomersialan daripada segi pasaran dan keuntungkan supaya dapat bersaing dengan syarikat-syarikat yang lain.

Tujuan

Tujuan rancangan perniagaan ini disediakan adalah untuk digunakan sebagai garis panduan dalam mengendalikan perniagaan Syarikat One Executive Mart Sdn.Bhd. terutamanya dari segi perancangan dan strategi perniagaan serta penilaian daya persaingan di pasaran terbuka. Kertas kerja ini juga disediakan untuk memberi gambaran perniagaan dan  satu  blueprint bertulis yang sistematik dan teratur bagi menerangkan perjalanan perniagaan ini serta sebagai sokongan daya maju perniagaan syarikat ini.

Dapatkan “Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Membuka Syarikat Bagi Pelajar Eksekutif dalam Bidang Perniagaan” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Download : Link Download Contoh Kertas Kerja Perniagaan Membuka Syarikat Bagi Pelajar Eksekutif dalam Bidang Perniagaan

Nota : Anda akan dibawa ke website premium di tcerfiles.com. Download files ini disana secara percuma.

Dapatkan Lebih Banyak Contoh Kertas Kerja Projek Perniagaan Disini

Disini just copy paste je table.

 

telegram sistemguruonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here