Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Butik dan Shawl

Download Pelbagai Bahan untuk Guru di Sini

"SGO Web Pendidikan No.1 di Malaysia Rujukan Guru, Murid dan Ibu Bapa"

whatsapp sistem guru online sgoDapatkan Update SGO Melalui Whatsapp

telegram sistemguruonline

Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Butik dan Shawl

Adakah anda sedang mencari Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Butik dan Shawl?Jika ya, ini bermakna anda berada di tempat yang betul. Kami akan bantu anda untuk menyiapkan satu kertas kerja terbaik untuk anda membuat pinjaman perniagaan, membuka cawangan perniagaan, dan pelbagai lagi tujuan sama ada untuk belajar atau untuk perniagaan sebenar.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi, mari lihat Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan  ini.

Penulisan Contoh Kertas Kerja Projek

Ringkasan Abstrak

HIJABISCUTE Enterprise memulakan perniagaan dengan mendaftar dibawah Syarikat Suruhanjaya Malaysia (SSM). Butik online HIJABISCUTE Enterprise merupakan sebuah Butik Eksklusif Scarf & Shawl. HIJABISCUTE Enterprise telah memulakan perniagaan pada 7 Julai 2015. Kebanyakkan stok kain scarf dan shawl kami diimport dari Bandung, Indonesia dan kami mempunyai pemborong tetap yang mempunyai fabrik kain yang berkualiti. Perniagaan ini dilakukan dari rumah dan juga secara online.

HIJABISCUTE Enterprise berharap mendapat tempat dan menambat hati para pelanggan terutamanya wanita bertudung masa kini. Perniagaan ini menyasarkan jumlah pendapatan kasar minimum RM3000 sebulan dan menjual pelbagai kategori Scarf & Shawl. Dalam perancangan setiap tahun, perniagaan ini akan menambah bilangan stok Scarf & Shawl supaya jumlah pendapatan meningkat. Kami meletakkan sasaran menjadi antara pengedar Scarf & Shawl yang dikenali ramai dan mendapat tempat serta menambat hati para pelanggan terutamanya wanita bertudung masa kini.Butik kami menjaminkan Kuantiti fabrik,rekaan dan jahitan tudung serta manik dan sulam akan sentiasa terjamin.

Menjadikan HIJABISCUTE Enterprise sebagai satu-satunya pembekal dan pusat tudung eksklusif yang terbaik dengan corak rekaan yang sentiasa moden dan terkini. Memberi inspirasi kepada wanita masa kini khususnya beragama islam yang mementingkan penampilan anggun dan bergaya. Selain itu, HIJABISCUTE Enterprise berharap menjadi pelopor kepada dunia fesyen bertudung masa kini dan akan sentiasa menyediakan pelbagai koleksi terbaru Butik online HIJABISCUTE Enterprise yang lebih eksklusif.

Tujuan Rancangan Perniagaan/ Kertas Kerja

Rancangan perniagaan ini bertujuan untuk :

  • Rancangan perniagaan ini disediakan oleh Hijabiscute Enterprise sebagai panduan untuk menguruskan dan menjalankan produk yang dihasilkan. Dengan itu, ia memastikan perniagaan ini berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.
  • Untuk merancang perbelanjaan dan pengiraan proses perniagaan dan memastikan keseluruhan bajet digunakan tanpa berlaku pembaziran atau kekurangan kewangan semasa perniagaan dijalankan.
  • Ini akan bertindak sebagai rujukan dan bukti bagi pihak berkuasa untuk meluluskan perniagaan dan memberi lesen untuk menjalankan perniagaan secara sah. Ia adalah penting untuk menunjukkan komitmen kami dan membuat pihak berkuasa mempunyai keyakinan untuk memberi kami lesen perniagaan.

Latar Belakang Projek

Lokasi perniagaan, kami memilih berniaga di rumah dan politeknik untuk menjimatkan kos perbelanjaan dan mengelak dari membayar cukai. Di sebabkan sektor kos sara hidup yang semakin meningkat.

Kami menggunakan laman sosial sebagai strategi pemasaran perniagaan supaya mudah menarik perhatian pembeli di luar sana dan lebih menjimatkan kos kami.

Dapatkan “Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Butik dan Shawl” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Download : Link Download Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan Butik dan Shawl

Nota : Anda akan dibawa ke website premium di tcerfiles.com. Download files ini disana secara percuma.

Dapatkan Lebih Banyak Contoh Kertas Kerja Projek Perniagaan Disini

Disini just copy paste je table.

 

telegram sistemguruonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here