Contoh Kertas Kerja Projek Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputera (mCASH)

Download Pelbagai Bahan untuk Guru di Sini

"SGO Web Pendidikan No.1 di Malaysia Rujukan Guru, Murid dan Ibu Bapa"

whatsapp sistem guru online sgoDapatkan Update SGO Melalui Whatsapp

telegram sistemguruonline

Contoh Kertas Kerja Projek Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputera (mCASH)

Adakah anda sedang mencari Contoh Kertas Kerja Projek Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputera (mCASH)?Jika ya, ini bermakna anda berada di tempat yang betul. Kami akan bantu anda untuk menyiapkan satu kertas kerja terbaik untuk anda membuat pinjaman perniagaan, membuka cawangan perniagaan, dan pelbagai lagi tujuan sama ada untuk belajar atau untuk perniagaan sebenar.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi, mari lihat Contoh Terbaik Kertas Kerja Perniagaan ini.

Penulisan Contoh Kertas Kerja Projek

Ringkasan Eksekutif

Kertas kerja ini disediakan adalah bagi mendapatkan pembiayaan kewangan dari Koridor Utara Malaysia di bawah Program Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputra (MCash) bagi perniagaan Café Santai saya iaitu TripleA @ Utopia yang terletak di Batu Uban, Pulau Pinang.

Berbekalkan pengetahuan dan pengalaman bekerja di restoran dan kantin, serta minat berniaga sejak dari muda lagi telah memberikan saya semangat untuk membuka sebuah café santai dengan menyewa kawasan luar sebuah premis yang menjalankan pelbagai Perniagaan seperti Kedai Vape, Studio Fotografi, Butik Pakaian dan Pejabat Urusan.

Setelah menjalankan perniagaan ini selama lebih 5 bulan, saya bercadang untuk memperbesarkan café ini dengan menu yang lebih menarik, menaiktaraf peralatan restoran serta menambah kapasiti tempat duduk memandangkan sambutan yang menggalakkan dari pelanggan.

Cadangan kos pembiayaan yang diperlukan adalah sebanyak RM 55,0000 bagi tujuan pembelian stok, peralatan dan kelengkapan restoran, perbelanjaan pemasaran dan juga modal pusingan.

Pemerhatian saya juga mendapati bahawa senario masa hadapan perniagaan restoran adalah cerah dan ia tetap kebal dalam apa jua suasana ekonomi kerana masyarakat tetap mempunyai peruntukan untuk makan dan minum. Oleh yang demikian, Saya berharap dengan bantuan Program mCASH ini akan dapat merealisasikan rancangan memperbesarkan perniagaan restoran saya ini.

Dapatkan “Contoh Kertas Kerja Projek Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputera (mCASH)” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Download : Link Download disini Contoh Kertas Kerja Projek Pembangunan Usahawan Mikro Bumiputera

Nota : Anda akan dibawa ke website premium di tcerfiles.com. Download files ini disana secara percuma.

Dapatkan Lebih Banyak Contoh Kertas Kerja Projek Perniagaan Disini

Disini just copy paste je table.

 

telegram sistemguruonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here