Contoh Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan

Download Pelbagai Bahan untuk Guru di Sini

"SGO Web Pendidikan No.1 di Malaysia Rujukan Guru, Murid dan Ibu Bapa"

whatsapp sistem guru online sgoDapatkan Update SGO Melalui Whatsapp

telegram sistemguruonline

Contoh Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan

Adakah anda sedang mencari Contoh Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan? Jika ya, ini bermakna anda berada di tempat yang betul. Kami akan bantu anda untuk menyiapkan satu kertas kerja terbaik untuk anda membuat pinjaman perniagaan, membuka cawangan perniagaan, dan pelbagai lagi tujuan sama ada untuk belajar atau untuk perniagaan sebenar.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi, mari lihat Contoh Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan ini.

Penulisan Contoh Kertas Kerja Projek

Ringkasan Eksekutif/ Abstrak

Rancangan perniagaan ini di sediakan untuk membuka satu perusahaan yang di jalankan oleh anak muda yang berkeinginan untuk menjayakan misi Perdana Menteri  iaitu Menjadikan lebih ramai usahawan muda pada masa akan datang.Rancangan Perniagaan yang telah di sediakan ini melibatkan perniagaan berkaitan bidang automotif yang semakin meluas di Malaysia kini.

Pada masa yang sama, Rancangan perniagaan merupakan inisiatif yang memudahkan sesuatu perniagaan/syarikat bagi mencapai kejayaan yang dikecapi oleh usahawan. Rancangan perniagaan juga adalah salah satu persediaan awal untuk menjalankan sesebuah perniagaan atau sesuatu projek.Di dalam Rancangan perniagaan ini telah di nyatakan penggunaan wang dan modal yang di perlukan.Juga di turutkan dengan aliran perniagaan yang ingin di lakukan.

Pengenalan

Di dalam Negara Malaysia yang kian membangun ini, telah banyak jenis kenderaan yang telah dikeluarkan serta digunakan oleh masyarakat dan ada juga yang telah diperbaharui teknologinya di seluruh pelusuk Negara.  Dengan adanya perniagaan seperti kami tubuhkan ini dapat mengurangkan sedikit sebanyak kerosakan yang berlaku pada kenderaan. Seperti yang telah sedia maklum, perniagaan ini adalah merupakan perkhidmatan yang menyediakan servis dan penyelenggaraan alignment dan balancing tayar kepada pelanggan yang mempunyai masalah alignment dan balancing pada tayar kenderaan mereka.

Perniagaan yang dirancang oleh kami ini terletak di  No. 1-G, Jalan Harmoni Indah,Taman Harmoni Indah,43300 Balakong,Selangor Darul Ehsan dari kertas kerja serta pemantauan kami terhadap tapak yang telah kami miliki, kami dapati perniagaan yang kami jalankan ini agak strategik kerana perniagaan kami terletak berhampiran dengan pusat latihan memandu dan juga Jabatan Pengangkutan Jalanraya(JPJ), strategiknya tempat kami ini adalah kerana bukan sahaja masyarakat setempat yang menghantar  kenderaan mereka kepada kami malah kenderaan yang mengalami kerosakan di tempat latihan memandu  serta JPJ  juga turut menghantar kenderaan tersebut kepada kami. Selain daripada itu, tempat kami juga berjauhan dengan kawasan perumahan dan tidak mengganggu ketenteraman masyarakat sekeliling.

Kami telah berbincang untuk tarikh yang sesuai untuk memulakan perniagaan, dan kami telah bersetuju serta memberi kata sepakat bahawa tarikh bemulanya perniagaan kami ini jatuh pada 19 Disember 2011.

Dapatkan “Contoh Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Download : Link Download Kertas Kerja Perniagaan Pusat Servis Alignment dan Balancing Tayar Kenderaan

Nota : Anda akan dibawa ke website premium di tcerfiles.com. Download files ini disana secara percuma.

Dapatkan Lebih Banyak Contoh Kertas Kerja Projek Perniagaan Disini

Disini just copy paste je table.

 

telegram sistemguruonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here