Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Pasir Gudang Effective Julai 2021

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Pasir Gudang

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Pasir Gudang kini dibuka permohonannya. Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat Negeri Johor Darul Ta`zim atau Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan di Majlis Bandaraya Pasir Gudang. Tarikh tutup bagi permohonan jawatan ini adalah pada 15 Julai 2021.

Maklumat Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Pasir Gudang

c8b85765 d9e7 4175 865e 2b28f8c6d5a0 2
 • Jawatan: Pegawai Tadbir
 • Gred: N41
 • Jumlah Kekosongan: 2
 • Klasifikasi Perkhidmatan: Pentadbiran dan Sokongan
 • Kumpulan Perkhidmatan: Pengurusan dan Profesional

Jadual Gaji Pegawai Tadbir N41

Gaji MinimumRM 2,080.00
Gaji MaksimumRM 9,546.00
Kadar Kenaikan Gaji TahunanRM 225.00

Cara Permohonan

 1. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Jawatan Kosong Majlis Bandaraya pasir Gudang dengan muat turun secara percuma di bawah.
 2. Semua permohonan hendaklah disertakan :-
 • Salinan Kad Pengenalan dan Salinan Sijil Lahir
 • Salinan Sijil-Sijil Akademik
 • Salinan Sijil Berhenti Sekolah
 • Salinan Lesen Memandu
 • Gambar warna berukuran passport
 • Salinan semakan Pengiktirafan Kelayakan dari JPA melalui laman web interaktif  www2.mqa.gov.my/esisraf/kelayakan.cfm(Sijil/Diploma/Ijazah); dan
 • Surat/dokumen-dokumen berkaitan jika ada, serta dialamatkan kepada;

DATUK BANDAR PASIR GUDANG

MAJLIS BANDARAYA PASIR GUDANG

ARAS 19, MENARA AQABAH

81700 PASIR GUDANG, JOHOR

(U.P: BAHAGIAN SUMBER MANUSIA)

 1. Permohonan daripada calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan dengan menyertakan salinan kenyataan perkhidmatan yang dikemaskini dan 3 laporan penilaian prestasi tahunan yang terakhir sepertimana mengikut peraturan 18 Tahun 2012 dibawah peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat, dan penamatan Perkhidmatan) yang perlu di bawa semasa temuduga.
 2. Hanya calon yang layak untuk ditemuduga sahaja akan dihubungi. Permohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tempoh 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap hendaklah menganggap permohonan mereka Berjaya. Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah ditanggung oleh calon sendiri.
 3. Calon hendaklah menduduki ujian psikologi yang telah ditetapkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan    Negeri Johor Bahagian Sumber Manusia bagi saringan psikologi.

Dapatkan “Borang Permohonan & Iklan Jawatan Kosong” di sini

Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download:

Maklumat Lanjut

Sebarang maklumat lanjut berkenaan permohonan ini boleh dirujuk menerusi IKLAN JAWATAN KOSONG JULAI 2021 | Portal Rasmi Majlis Bandaraya Pasir Gudang (MBPG)

Senarai jawatan kosong yang lain:

Semoga perkongsian Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Pasir Gudang ini dapat memberi manfaat kepada anda semua yang sedang mencari pekerjaan. Anda juga digalakkan untuk berkongsi maklumat ini dengan sesiapa sahaja yang berkelayakan untuk memohon. Selamat mencuba dan semoga berjaya dapatkan kerjaya yang anda impikan!

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati