Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE)

Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE)

Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) ini merujuk kepada permohonan jawatan terkini yang sedang dibuka sehingga tarikh tutup pada 5 November 2021.

Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) ingin mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan, berdaya saing, berwawasan, berfikiran dinamik dan yang mempunyai keyakinan yang tinggi serta boleh menyumbang ke arah kecemerlangan organisasi, untuk mengisi kekosongan jawatan di MATRADE.

Senarai Jawatan Kosong

Kumpulan Pengurusan dan Profesional

  1. Pegawai Ehwal Ekonomi, Gred E41 (Kontrak)
  2. Pegawai Teknologi Maklumat, Gred F41 (Kontrak)

LOKASI: Ibu Pejabat MATRADE, Kuala Lumpur.

Kumpulan Pelaksana

  1. Setiausaha Pejabat, Gred N29 (Kontrak)
  2. Pembantu Setiausaha Pejabat, Gred N19 (Kontrak)

LOKASI: Ibu Pejabat MATRADE, Kuala Lumpur.

3. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi, Gred E29 (Kontrak)

LOKASI: Pejabat MATRADE Wilayah Selatan, Johor.

Cara Permohonan

Individu yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh MATRADE ini boleh mengemukakan permohonan secara dalam talian menerusi pautan KLIK DI SINI.

Maklumat Lanjut

Sebarang maklumat lanjut berkenaan tawaran jawatan kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) ini boleh dirujuk menerusi pautan DI SINI.

iklan jawatan kosong oktober 2021

Anda juga mungkin berminat dengan beberapa perkongsian lain seperti berikut:

Semoga perkongsian Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) ini dapat memberi informasi terkini kepada anda semua, khususnya buat individu yang berminat untuk menyertai MATRADE dan mempunyai disiplin yang tinggi dalam menjalankan khidmat tugas yang dipertanggungjawabkan. Anda juga digalakkan untuk berkongsi hebahan ini kepada ahli keluarga, sahabat handai, dan sesiapa sahaja yang berkelayakan untuk memohon.