Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Temu Duga Terbuka Pengawal Keselamatan KP11 Konstabel Polis Bantuan UITM

TEMU DUGA TERBUKA Pengawal Keselamatan KP11 Konstabel Polis Bantuan UITM

Temu Duga Terbuka Pengawal Keselamatan KP11 Konstabel Polis Bantuan UITM ini merujuk kepada permohonan jawatan yang dilakukan secara dalam talian. Individu yang berminat untuk menyertai temu duga secara terbuka ini perlu melakukan permohonan secara dalam talian seperti yang dinyatakan di bawah ini.

Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia berstatus Bumiputera yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan tetap di Universiti Teknologi MARA.

Maklumat Jawatan Kosong Temu Duga Terbuka Pengawal Keselamatan

  • Nama Jawatan:  Pengawal Keselamatan Gred KP11
  • Cara Permohonan: permohonan hendaklah dibuat secara dalam talian (online) sahaja dengan maklumat yang diperlukan.
    temu duga terbuka polis bantuan UITM

  • Pautan (Link) Permohonan: KLIK DI SINI (Pautan Permohonan akan ditutup pada 04 November 2021 (Khamis) jam 1.00 petang.)
  • Pemakluman kepada calon yang berjaya dan telah disenarai pendek akan dibuat melalui e-mel.
  • Tarikh pelaksanaan temuduga terbuka ini akan dibuat pada: 18 November 2021 / Khamis
  • Tempat Temuduga: Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah Alam

Maklumat Lanjut

553

Sebarang maklumat lanjut berkenaan temu duga terbuka Pengawal Keselamatan KP11 Konstabel Polis Bantuan UITM ini boleh dirujuk menerusi hebahan rasmi di Facebook Ibu Pejabat Polis Bantuan UITM Shah Alam.

Anda juga mungkin berminat dengan beberapa perkongsian lain seperti berikut:

Semoga perkongsian Temu Duga Terbuka Pengawal Keselamatan KP11 Konstabel Polis Bantuan UITM ini dapat memberi informasi terkini kepada anda semua, khususnya buat individu yang berminat untuk menyertai pasukan polis bantuan dan mempunyai disiplin yang tinggi dalam menjalankan khidmat tugas yang dipertanggungjawabkan. Anda juga digalakkan untuk berkongsi hebahan ini kepada ahli keluarga, sahabat handai, dan sesiapa sahaja yang berkelayakan untuk memohon.

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati