Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong PNMB Bulan Disember 2023

Jawatan Kosong PNMB Bulan Disember 2023

Peluang mohon jawatan kosong PNMB bulan Disember 2023 telah dibuka. Perkara ini makluman baharu dan penting untuk para calon yang berminat dan berusaha membina kerjaya di bawah sektor kerajaan Malaysia. Dalam pada itu, para calon boleh meneliti dan menyemak terlebih dahulu iklan lengkap jawatan kosong yang dilampirkan dibawah.

Jawatan kosong PNMB bulan disember 2023 ini merupakan satu peluang yang harus diketahui segera. Artikel yang kami sedia ini terdapat maklumat tawaran kerja, syarat-syarat dan cara mohon.

Permohonan Kerja Bagi Bulan Disember 2023

Pengenalan Syarikat Percetakan Nasional Malaysia Berhad(PNMB)

Jawatan Kosong PNMB Bulan Disember 2023

syarikat percetakan Nasional Malaysia Berhad adalah merupakan sebuah syarikat yang tertua di Malaysia yang mana ia telah ditubuhkan pada tahun 1888 yang mana ketika itu syarikat ini adalah antara yang utama berkecimpung dalam perkhidmatan percetakan. Melalui peredaran zaman dan menjangkau lebih 100 tahun syarikat ini telah melakukan inovasi dalam menyediakan percetakan yang terbaik.

Dengan visi dan misi yang jelas iaitu untuk menjadi syarikat percetakan yang bertaraf dunia dipercayai dan selamat. Syarikat ini sering membuka peluang pekerjaan yang terbuka kepada rakyat Malaysia bagi memastikan kelancaran operasi harian terjamin dan berkualiti.

Jawatan Kosong PNMB Bulan Disember 2023

Terdapat beberapa jawatan kosong pnmb bulan Disember 2023 dibuka dan boleh dibuat permohonan dengan kadar segera berdasarkan maklumat lengkap yang Kami sediakan. Dibawah adalah merupakan senarai jawatan kosong dan penerangan skop kerja;

Jawatan KosongPenerangan Skop Kerja
TECHNICIAN – ELECTRICAL CHARGEMANMelaksanakan kerja-kerja penyelenggaraan di ibu pejabat PNMB dan juga Balakong.
SALES CONSULTANT(Johor)menyediakan jualan kelas pertama dengan menjawab sebarang soalan yang mungkin akan ditanya oleh pelanggan mengenai produk.
Akan bertindak sebagai seorang yang pakar dalam menjual produk serta menawarkan perkhidmatan PNMB kepada pelanggan.
SENIOR EXECUTIVE EMPLOYEE RELATION & INDUSTRIAL RELATIONSbertanggungjawab bagi melaksanakan semua perkara yang berkaitan perhubungan pekerja Dan industri mengikut perancangan dan sasaran Syarikat.
SENIOR HR EXECUTIVEbertanggungjawab dalam pengambilan pekerja termasuk pengeluaran iklan kerja proses pengambilan kerja penyusun temuduga dan perkembangan kerjaya.
SPECIAL OFFICERberfungsi dalam membantu dan menasihati pengerusi berkenaan isu-isu berkaitan dasar dan keperluan semasa
Bertindak sebagai pegawai perhubungan Dan mengekalkan hubungan yang kukuh dengan pelbagai kementerian serta agensi.
Info ini diperolehi daripada laman Jobstreet menerusi PNMB.

Panduan Mohon Kerja PNMB Disember 2023

Rujuk Iklan Rasmi Majlis Perbandaran Segamat

Jawatan Kosong PNMB Bulan Disember 2023

Tentu para calon yang berminat mengemukakan permohonan kerja terdapat beberapa maklumat yang perlu diketahui oleh para calon. Di sini kami lampirkan bersama iklan jawatan kosong pnmb bulan Disember 2023 dan terdapat maklumat seperti senarai lengkap jawatan kosong, syarat syarat kelayakan dan cara permohonan.

Berikut adalah iklan jawatan kosong rasmi yang anda boleh semak:

Cara Mohon Jawatan Kosong PNMB

Bagi membuat permohonan jawatan kosong PNMB bulan Disember 2023 ini para calon boleh melalui secara atas talian sahaja. Pastikan para calon meneliti terlebih dahulu iklan jawatan rasmi diatas.

Sebagai pemudah cara, berikut adalah cara mohon kerja di PNMB:

  • Sila layari laman permohonan kerja Jobstreet.
  • Calon boleh melihat paparan senarai kerja yang dibuka oleh PNMB.
  • Pastikan calon meneliti terlebih dahulu segala maklumat yang tertera.
  • Sekiranya calon telah memahami dan berpuas hati berkenaan syarat-syarat, gaji dan lain-lain, calon boleh mengemukakan permohonan segera.
  • Untuk membuat permohonan, para calon boleh klik sahaja ” Apply Now”.
  • Calon akan diminta untuk log masuk dan daftar akaun baharu sekiranya masih tiada.
  • Kemudian, para caon perlu mengisi beberapa butiran dan pastikan untuk menyediakan resume dan dokumen yang betul.
  • Setelah selesai membuat semakan dari segi maklumat dan butiran diri yang lengkap, para calon boleh sahkan permohonan dan tunggu maklum balas syarikat.

Calon telah berjaya mengemukakan permohonan jawatan kosong PNMB bulan Disember 2023. Untuk pengetahuan para calon, permohonan anda akan diproses dan sekiranya permohonan anda diterima, kebiasaanya syarikat akan memanggil anda dalam tempoh 3 bulan selepas permohonan anda dibuat.

Sekiranya permohonan anda tidak panggil anda bagi temuduga, hendaklah anda menganggap permohonan anda adalah tidak berjaya.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati