Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan & Penolong Guru Tabika Perpaduan N11 Di JPNIN

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan & Penolong Guru Tabika Perpaduan N11 Di JPNIN .Pemberitahuan terbaru berkenaan pengambilan jawatan kosong, baru sahaja dibuka peluang kerja kepada rakyat Malaysia. Permohonan sekarang boleh dibuat dengan segera dan secara atas talian.

Melalui Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN) , mereka baru sahaja buka peluang pekerjaan kepada rakyat Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan. JPNIN yang berfungsi sebagai membantu rakyat Malaysia dari segi pertumbuhan masyarakat dan memastikan kepentingan rakyat terjamin. Melalui visi dan misi yang diperkenalkan akan menampakkan lagi usaha pihak jabatan ini untuk memartabatkan pendidikan dalam golongan anak-anak.

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan & Penolong Guru Tabika Perpaduan N11 Di JPNIN 

ad581b80 bb3b 49ba aaa8 d6939c59531b
Guru Tabika Perpaduan

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan Oleh JPNIN?

Untuk permohonan jawatan kosong anda mestilah merujuk kepada makluman terlebih dahulu daripada pihak majikan. Bagi permohonan jawatan kosong ditawarkan hendaklah dibuat melalui secara atas talian sahaja atau ikuti makluman daripada majikan sendiri. Permohonan juga perlu merujuk kepada kelayakan akademik yang bermula daripada kelayakan seperti PMR ,SPM ,Diploma dan ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

  • Guru Tabika Perpaduan S29
  • Pembantu Guru Tabika Perpaduan N11

Sektor: Kerajaan

Lokasi : Kedah Darul Aman

Taraf : Kontrak/Tetap

Mengenai maklumat yang tertera di atas ,ia adalah merujuk pada makluman rasmi daripada pihak majikan iklan sendiri. Bagi sebarang  perubahan, itu adalah berdasarkan pada maklumat dan perubahan daripada pihak majikan yang mengiklankan tawaran jawatan kosong.

Bilakah Tempoh Bermulanya Permohonan Jawatan Kosong Dan Tarikh Tutup?

Untuk pemberitahuan kepada semua, jawatan kosong di buka bermula 23 November 2022 dan boleh dimohon segera dan permohonan jawatan kosong akan ditutup pada 7 Disember 2022. Permohonan boleh dibuat secara online dan mestilah menepati syarat-syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

Bagi mereka yang berminat untuk membuat permohonan dialu-alukan rujuk syarat-syarat kelayakan permohonan di bawah.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong?

Untuk pengetahuan kepada mereka yang memohon, anda boleh merujuk terlebih dahulu syarat-syarat kelayakan permohonan jawatan kosong sebelum membuat permohonan seperti di bawah:

  1. Calon mestilah seorang warganegara Malaysia
  2. Calon mestilah berumur dari 18 tahun ke atas semasa tarikh iklan
  3. Calon juga mempunyai kelayakan minima PMR, SPM dan Diploma.

Kepada para calon yang ingin membuat permohonan anda, boleh merujuk permohonan jawatan kosong di bawah serta cara-cara permohonan yang dikongsikan.

Jawatan kosong bulan Disember:

Permohonan Jawatan Kosong Di JPNIN Tahun 2022

RUJUK IKLAN RASMI

Pemohon diminta untuk meneliti terlebih dahulu iklan jawatan yang dibuka agar permohonan anda berjalan lancar dan menepati piawaian yang ditetapkan.Berikut merupakan iklan jawatan yang dibuka:

Iklan Jawatan Kosong Di JPNIN

Bagi membuat permohonan,anda boleh mendapatkan borang permohonan dibawah:

Borang Permohonan Jawatan Kosong

CARA MEMOHON

  • Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan yang boleh didapati di mana mana Pejabat Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri / Daerah;
  • Permohonan daripada Pegawai Kerajaan atau yang sedang berkhidmat hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab ‘A’ 21; dan
  •  Borang permohonan yang lengkap berserta gambar berukuran passport hendaklah dikepilkan bersama-sama salinan kad pengenalan, salinan sijil kelahiran, salinan sijil- sijil kelulusan akademik dan salinan sijil berhenti sekolah yang diperakui sah oleh Pegawai Kerajaan yang menjawat jawatan Kumpulan ‘A’ atau Gred 41 ke atas sebanyak (dua) 2 salinan dan hendaklah dihantar kepada:

Pengarah

Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional

Negeri Kedah Aras 3, Zon B, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan

06550 Bandar Muadzam Shah

Kedah Darul Aman

TARIKH TUTUP PERMOHONAN: 08 Disember 2022

URUSAN PANGGILAN TEMUDUGA

Permohonan yang berikut AKAN DITOLAK:

a) tidak disertakan dengan dokumen yang diperlukan

b) tidak lengkap atau tidak terang

c) tidak memenuhi syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dalam iklan d) tidak menandatangani borang permohonan

e) tidak mengesahkan salinan dokumen yang disertakan

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan dan memenuhi syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan akan dipanggil untuk menghadiri temuduga Calon-calon yang tidak dihubungi selepas tempoh enam (6) bulan daripada tarikh tutup permohonan hendaklah dianggap tidak berjaya.

Nota : Segala perbelanjaan menghadiri temuduga adalah tanggungan sendiri dan jabatan tidak akan melayan sebarang tuntutan.

Diminta kepada calon-calon yang membuat permohonan agar membuat persediaan dan permohonan yang rapi serta persiapkan diri jika dipanggil untuk menghadiri temuduga. Pastikan juga persiapan anda adalah kemas dan teratur agar urusan anda dipermudahkan.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati