Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Official Jawatan Kosong di SIRIM Bulan November Dan Disember 2022 | Permohonan Kini Dibuka

Jawatan Kosong Di SIRIM Bulan November 2022
Jawatan Kosong di SIRIM

Terkini : Jawatan Kosong Di SIRIM Bulan November Dan Disember 2022 | Permohonan Kini Dibuka.Makluman kerja kosong khas kepada rakyat Malaysia. Permohonan pekerjaan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong atau laman rasmi jabatan kerajaan pusat dan negeri yang baharu sahaja dibuka kepada ramai.

Iklan peluang pekerjaan baru sahaja disiarkan khas peluang pekerjaan kepada rakyat Malaysia dibawah SIRIM QAS International Sdn Bhd . Satu peluang keemasan yang mesti direbut oleh rakyat Malaysia khususnya mereka yang baru sahaja lepasan universiti.

SIRIM yang merupakan agensi kerajaan yang disegani dalam perkara hal pengurusan keselamatan dan kecermatan produk dan pengguna kerana berfungsi sebagai pusat rujukan dalam hal berkenaan dikalangan rakyat Malaysia.

Terkini : Jawatan Kosong Di SIRIM Bulan November Dan Disember 2022 | Permohonan Kini Dibuka

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan Oleh SIRIM Tahun 2022?

87d5aeb2 8e4f 4b7c 95f7 33b7fccaaaaa
Jawatan Kosong di SIRIM

Peluang jawatan kosong yang dibuka dibawah SIRIM merupakan jawatan yang perlu diisi segera secepat mungkin. Terdapat beberapa jawatan kosong yang mana rakyat Malaysia layak membuat permohonan kerja berdasarkan kelayakan dari PMR, SPM, Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

 • TESTING EXECUTIVE
 • JURUTEKNIK MIST
 • JURUTEKNIK EEST 2
 • EXECUTIVE
 • SENIOR EXECUTIVE MARKETING MCE

Sektor : Agensi Kerajaan Malaysia

Taraf Jawatan : Kontrak/Tetap

Untuk pengetahuan semua, maklumat jawatan kosong ini adalah tertakluk kepada pihak majikan yang diiklan. Untuk sebarang permohonan dan kekosongan jawatan adalah tertakluk kepada pihak majikan. Jika terdapat perubahan,ianya adalah perubahan daripada pihak majikan.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong di SIRIM Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat segera, Permohonan jawatan ini dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup mengikut iklan yang diwar-warkan (rujuk iklan jawatan dibawah).

Permohonan boleh dibuat secara secara sah melalui atas talian seperti yang ditetapkan oleh pihak majikan.

Apakah Syarat Kelayakan Memohon Jawatan Kosong?

Untuk pengetahuan para pemohon, kelayakan memohon jawatan kosong adalah tertakluk kepada syarat umum dibawah:

 1. Pemohon adalah warganegara Malaysia
 2. Pemohon berumur 18 tahun keatas
 3. Pemohon mempunyai kelayakan akademik minimum SPM dan keatas.

Bagi pemohon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong di iklankan, anda boleh ikuti cara permohonan jawatan kosong dibawah.

Mohon jawatan kosong bulan November:

Permohonan Jawatan Kosong Di SIRIM Tahun 2022

Untuk pemberitahuan kepada para pemohon yang berminat menjadi sebahagian daripada SIRIM. Anda boleh membuat permohonan segera selagi permohonan jawatan kosong masih belum ditutup.

Permohonan jawatan boleh dibuat secara atas talian (Online) sahaja. Pemohon diminta untuk membuat semakan maklumat butiran diri, iklan jawatan dan syrat-syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

Bagi para pemohon, anda boleh baca terlebih dahulu iklan,syarat-syarat dan cara permohonan dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan

Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di SIRIM Melalui JOBSTREET

 1. Bagi mereka yang pertama kali membuat permohonan melalui JOBSTREET, anda perlulah membuat pendaftaran terlebih dahulu sebelum melakukan permohonan.
 2. Anda  diminta untuk mengisi butiran diri seperti apa yang diminta oleh sistem JOBSTREET.COM Pemohon akan disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan dalam membuat proses permohonan oleh sistem. Bagi calon yang terpilih, akan dipanggil hadir ke temuduga.
 3. Kepada calon yang benar-benar berminat, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap dengan merangkumi isian resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas (optional).
 4. Selain itu, Syarat dan terma bagi permohonan jawatan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (rujuk halaman penuh pengiklanan jawatan seperti dilampirkan diatas).

Permohonan yang berjaya akan dipanggil hadir ketemuduga. Pemohon perlu menyiapkan diri dan persedian bagi hadiri temuduga. Pastikan resume anda lengkap dan dokumen yang diperlukan dilampirkan. Semoga dipermudahkan urusan kepada para pemohon.

Sertai Telegram jawatan kosong dan peluang kerjaya yang akan diupdate dari semasa ke semasa oleh kami di telegram: https://t.me/officialpermohonankerja

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati