Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera PERHEBAT Effective Bulan Disember

Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera
Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera

Jawatan Kosong Di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera PERHEBAT Bulan Disember| Permohonan Online Kini Dibuka.Makluman kepada semua, maklumat terkini mengenai ambilan jawatan kosong, sekarang baru sahaja telah dibuka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia!. Permohonan segera boleh dibuat dan secara atas talian atau manual.

Info maklumat daripada Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera Malaysia (Perhebat) , pihak Perbadanan baru sahaja telah  membuka jawatan kosong kepada rakyat Malaysia untuk memenuhi kekosongan kerja yang diwartakan. Perbadanan itu yang berfungsi sebagai jabatan yang menyediakan perkhidmatan untuk awam dari segi pengurusan, kerjaya dan memastikan pembangunan karier masyarakat Malaysia berjalan seiring dengan negara maju. Kini peluang keemasan dibuka kepada rakyat Malaysia untuk mereka yang berminat membuat permohonan kerja.

Sedikit info tambahan, bagi anda yang belum mengenali Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera Malaysia (Perhebat) telah ditubuhkan oleh Kementerian Pertahanan Malaysia.Angkatan Tentera Malaysia (ATM) mewajibkan bekas tentera mengikuti pelbagai kursus dan kemahiran sejak 1994 supaya mereka mendapat pekerjaan selepas bersara tentera. Setiap tahun 5,000 anggota tentera bersara dan peluang pekerjaan untuk mereka hanyalah pengawal keselamatan..

Perhatian kepada mereka yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong dan memulakan kerjaya di Malaysia, anda boleh ikuti info lengkap yang Kami sediakan di bawah. Jom! Sertai telegram peluang kerjaya dan jawatan kosong yang sentiasa kami update dari semasa ke semasa:

Telegram Permohonan Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera PERHEBAT Bulan Disember| Permohonan Online Kini Dibuka

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan Oleh PERHEBAT?

Untuk permohonan jawatan kosong, pemohon mestilah merujuk kepada makluman rasmi sahaja terlebih dahulu daripada pihak majikan. Manakala untuk membuat permohonan jawatan kosong ditawarkan, hendaklah dibuat melalui secara atas talian sahaja atau ikuti makluman rasmi yang sah daripada majikan sendiri.

6ca7d1df e0d1 4486 b632 90fa319111bc
Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera

Permohonan juga mestilah merujuk kepada kelayakan akademik yang diiktiraf oleh kerajaan, bermula daripada kelayakan seperti PMR ,SPM ,Diploma dan ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

  • Pegawai Audit

Sektor: Jabatan Kerajaan Malaysia

Lokasi : Kompleks PERHEBAT, Sungai Buloh

Taraf : Kontrak

Gaji: RM2,722-RM3,847

Kebaikan: Disediakan Insurans kemalangan dan Insurans Hospital

Mengenai maklumat yang tertera di atas , adalah merujuk pada maklumak rasmi daripada pihak perbadanan yang mengiklankan sendiri. Bagi sebarang  perubahan, itu adalah berdasarkan pada maklumat dan perubahan daripada pihak majikan yang mengiklankan tentang jawatan kosong.

Bilakah Bermulanya Permohonan Jawatan Kosong Dan Tarikh Tutup?

Untuk makluman kepada semua, peluang kerjaya kini di buka bermula sekarang dan boleh dimohon segera dan permohonan jawatan kosong akan ditutup pada 15 Disember 2022. Permohonan mestilah dibuat secara manual atau secara online berdasarkan makluman iklan dan mestilah menepati syarat-syarat kelayakan yang sebenar dan lengkap sebelum anda meneruskan membuat permohonan.

Liputan Terkini

 Jawatan Kosong Di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera Malaysia (Perhebat)  Tahun 2022

Bagi calon yang berminat untuk merebut peluang jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera Malaysia (Perhebat)  tahun 2022 , calon boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 15 Disember 2022.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong?

Untuk perhatian kepada mereka yang ingin memohon kerja, calon boleh merujuk terlebih dahulu syarat-syarat kelayakan permohonan jawatan kosong sebelum membuat permohonan seperti di bawah:

  1. Calon mestilah merupakan warganegara Malaysia
  2. Calon haruslah mereka yang berumur dari 28 tahun ke atas semasa tarikh iklan dibuka
  3. Calon juga hendaklah berkelayakan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan atau Ijazah yang diiktiraf oleh Kerajaan atau kelayakan selayaknya dengannya
  4. Kakitangan dalaman yang berkelayakan adalah layak untuk memohon kekosongan jawatan yang diiklankan
  5. Pemohon sekurang-kurangnya ada pengalaman pengauditan selama 3 tahun

Khas kepada para calon yang ingin membuat permohonan anda, anda boleh merujuk permohonan jawatan kosong di bawah serta cara-cara permohonan yang dikongsikan.Rujuk iklan jawatan dibawah.

Link Permohonan

Cara-Cara Permohonan Jawatan Kosong Di PERHEBAT Tahun 2022

Bagi para calon yang berminat, permohonan calon boleh membuat permohonan melalui syarat kelayakan dan penetapan yang ditetapkan seperti yang diiklankan dibawah. Anda boleh merujuk makluman mengenai iklan, syarat-syarat dan cara permohonan  dibawah

Kepada mereka yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong ini,anda boleh membuat permohonan dengan mengikuti cara-cara permohonan rasmi dibawah.

Permohonan jawatan perlulah dibuat dan disertakan dengan:

Berikut dikongsikan cara permohonan jawatan kosong dibawah:

  • Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Borang  Permohonan Jawatan PERHEBAT (BOR/PHBT/TADSM2019) manakala permohonan secara atas talian anda boleh merujuk pada portal rasmi PERHEBAT disini.
  • Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah pada 15 Disember 2022 (Khamis), jam 11.59 malam.

Semoga Dipermudahkan Urusan Permohonan Jawatan Kosong Anda!

Ikhlas dari kami Sistem Guru Online mendoakan yang terbaik kepada para calon dalam urusan mencari pekerjaan dan permohonan jawatan kosong terbaru. Semoga anda pemohon dipermudahkan segala urusan dalam permohonan jawatan kosong anda.

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati