Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di PERDA Effective Sehingga 26 September 2022

jawatan kosong perda

Jawatan Kosong Di PERDA Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 26 September 2022. Terkini pengambilan jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA). Jawatan kosong kini boleh memohon segera sebelum tarikh tutup. Anda boleh ikuti maklumat permohonan dibawah.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)l Permohonan Dibuka Sehingga 26 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di  Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari Ijazah.

Maklumat Jawatan :

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang. Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data pihak PERDA.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 26 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
  3. Mempunyai lulusan Ijazah

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 26 September 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang.  Anda boleh merujuk makluman dari pihak Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang dibawah berkenaan syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

Iklan, Syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Kosong Di PERDA

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 26 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Memohon Jawatan Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang tahun 2022

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya. Usaha Tangga Kejayaan, Jangan beputus asa.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati