Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

PENGAMBILAN BESAR-BESARAN DI LLM TAHUN 2023

PENGAMBILAN BESAR-BESARAN DI LLM TAHUN 2023

PENGAMBILAN BESAR-BESARAN DI LLM TAHUN 2023. Maklumat terbaru yang admin terima mengenai pengambilan jawatan kosong besar-besaran di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) tahun 2023 yang perlu diisi oleh rakyat Malaysia.

Ini adalah merupakan satu berita gembira kepada para calon yang ingin membuat permohonan kerja daripada kalangan lepasan SPM dan lepasan universiti bagi mereka yang berminat adalah dipelawa untuk membuat permohonan dengan kadar segera sebelum tamat tamat tempoh dan hendaklah menepati dengan syarat syarat kelayakan yang telah ditetapkan oleh pihak majikan.

Untuk maklumat lebih lanjut dan cara permohonan jawatan kosong yang akan dibuka kepada semua rakyat Malaysia Anda boleh ikuti artikel di bawah dengan lebih lanjut. Sebelum itu kami sarankan kepada anda untuk tidak terlepas peluang menyertai telegram rasmi permohonan kerja yang mana kami akan update setiap hari secara percuma mengenai jawatan kosong di Malaysia:

Channel Whatsapp Kerja Kosong Malaysia

PENGAMBILAN BESAR-BESARAN DI LLM TAHUN 2023

cravat 987584 640 7

Maklumat Pengambilan Besar-Besaran DI Llm Tahun 2023 Jawatan Kosong

Untuk makluman kepada anda pihak lembaga lebuhraya Malaysia telah membuka peluang jawatan kosong yang merupakan satu peluang keemasan yang harus direbut oleh rakyat Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan bertaraf kontrak dan tetap.

Untuk itu para calon boleh melihat sendiri senarai jenis jawatan yang telah dibuka oleh majikan yang perlu diisi oleh para calon:

 1. Pegawai Tadbir N41
 2. Jurutera Elektrik J41
 3. Juruukur Bahan J41
 4. Akauntan W41
 5. Pegawai Undang-Undang L41
 6. Jurutera Awam J41
 7. Penolong Jurutera (Awam) JA29
 8. Penolong Jurutera (Elektrik) JA29
 9. Pembantu Tadbir (P/O) N19
 10. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) JA19
 11. Pembantu Akauntan N19
 12.  Pembantu Operasi N11

Lokasi: LLM Selangor

Sektor : Berkanun

Untuk senarai jawatan kosong yang telah dibuka adalah boleh diisi oleh mereka yang mempunyai kelayakan bermula daripada sijil PMR ,SPM diploma dan ijazah.

Bilakah Pengambilan Besar-Besaran DI Llm Tahun 2023 Dibuka Dan Ditutup?

Bagi para calon yang membuat permohonan adalah perlu untuk mengikuti tempoh permohonan jawatan kosong dibuka dan akan ditutup. Untuk itu para calon boleh semak sendiri permohonan jawatan kosong di buka adalah sekarang dan akan ditutup pada;

Tarikh tutup permohonan 09 Ogos 2023 (Rabu).

Bagaimanakah Syarat Pengambilan Besar-Besaran DI Llm Tahun 2023?

Panggil para calon yang berminat untuk membuat permohonan adalah perlu dan penting untuk mengikuti syarat kelayakan yang sah dalam membuat permohonan, untuk syarat kelayakan adalah seperti di bawah:

 1. Calon adalah merupakan seorang warganegara Malaysia sahaja.
 2. Calon adalah merupakan mereka yang berumur 18 tahun dan ke atas mengikut tarikh permohonan jawatan kosong Yang dibuka.
 3. Calon adalah mesti mempunyai kelayakan Akademik yang diiktiraf oleh kerajaan bermula daripada sijil kelayakan PMR, SPM, diploma dan ijazah.

Bagi  maklumat permohonan serta cara cara permohonan anda boleh ikuti maklumat lebih lanjut seperti yang di bawah.

Urusan Permohonan Jawatan Di LLM Tahun 2023

application 3695107 640 1

Bagi urusan permohonan jawatan kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia seperti yang dibuka adalah perlu bagi para calon mengambil cakna akan maklumat seperti di bawah:

 • Permohonan jawatan ini terbuka kepada Warganegara Malaysia yang berumur antara 18 hingga 45 tahun pada tarikh iklan dibuka.
 • Sila pastikan borang permohonan jawatan diisi secara “online” dengan lengkap.
 • Jika anda dipanggil untuk menghadiri temuduga, sila bawa bersama dokumen-dokumen berikut:
  i. Sekeping gambar berukuran pasport yang ditulis nama dan nombor kad pengenalan di bahagian belakangnya.
  ii. Kad pengenalan asal dan satu salinan yang sah.
  iii. Sijil-sijil asal berkaitan dan satu salinan yang sah.
  iv. Apa-apa surat akuan asal dan satu salinan yang sah.Sijil-sijil ini hendaklah diakui sah oleh Pegawai Kerajaan dari Kumpulan Pengurusan & Profesional atau Penghulu/Ketua Kampung.
 • Jika anda sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan, Badan-badan Berkanun, atau Kuasa-kuasa Tempatan, anda perlu membawa bersama surat pelepasan daripada Ketua Jabatan, penyata perkhidmatan, dan laporan sulit apabila menghadiri temuduga.
 • Semua pemegang biasiswa/dermasiswa perlu mendapatkan surat akuan pelepasan perjanjian dari Penganjur biasiswa/dermasiswa mereka sekiranya dipanggil untuk menghadiri temuduga.
 • Harap maklum bahawa Lembaga Lebuhraya Malaysia tidak akan menanggung tuntutan perbelanjaan berkaitan dengan permohonan atau temuduga ini.
 • Lembaga Lebuhraya Malaysia tidak bertanggungjawab atas permohonan yang tidak diterima atau tidak lengkap.

Rujuk Iklan Rasmi

Penting untuk para cara melihat sendiri iklan rasmi yang telah dibuka oleh pihak majikan.

IKLAN RASMI PENGAMBILAN BESAR-BESARAN DI LLM TAHUN 2023

Cara Permohonan Melalui E-Rekrut

Bagi Cara permohonan adalah perlu para calon membuat isian permohonan secara online dan mengikuti ketetapan yang telah ditetapkan. Untuk permohonan adalah perlu melalui pautan rasmi yang sah seperti di bawah sahaja:

e-rekrut

Manual Lengkap Cara Permohonan

Jikalau para calon tidak mengetahui kaedah lengkap dalam urusan permohonan anda boleh ikuti manual lengkap proses permohonan yang Kami sediakan di dalam format PDF seperti di bawah:

Manual Pengguna eRekrut

Akhir kata daripada admin, admin mengucapkan Selamat maju jaya dalam membuat permohonan jawatan kosong dan semoga anda terpilih untuk menjawat jawatan yang ditawarkan.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati