Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong POS Malaysia November 2023

JAWATAN KOSONG POS MALAYSIA NOVEMBER 2023
JAWATAN KOSONG POS MALAYSIA NOVEMBER 2023

Mohon kerja melalui jawatan kosong Pos Malaysia november 2023? Terdapat peluang kerjaya yang dibuka oleh Pos Malaysia. Pekerjaan di Pos Malaysia yang merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan penghantaran dan logistik ini amat memberi pengalaman yang berbeza. Ini adalah kerana anda boleh mengetahui bagaimanakah organisasi bidang kerja ini.

Untuk itu, jawatan kosong pos Malaysia menunggu permohonan anda. Pihak majikan menyeru individu yang berkelayakan dan berminat mencurahkan bakti kepada syarikat untuk berkembang lebih maju. Anda boleh dapatkan maklumat terkini berkenaan maklumat kerja seperti iklan, syarat, dan cara mohon jawatan kosong Pos Malaysia.

Maklumat Mengenai Tawaran Kerja Pos Malaysia November 2023

Senarai Jawatan Kosong yang Dibuka

jawatan kosong pos malaysia november 2023

Permohonan kerja Pos Malaysia adalah dibuka mengikut keperluan dan ketetapn syarikat untuk memastikan organisasi kerja berjalan dengan lancar. Untuk jawatan kosong Pos Malaysia november 2023, berikut adalah senarai kerja dan penerangan ringkas mengenai tugasan kerja:

Kerja KosongPenerangan
Eksekutif Jualan (Semenanjung Malaysia)✔Perlu mencapai dan melepasi sasaran kewangan yang ditetapkan.
✔Betanggungjawab dalam mengurus portfolio pelanggan sedia ada / baharu.
✔Perlu membuat lawatan berkala kepada pelanggan sedia ada / baharu untuk mengekalkan hubungan rapat dan membangunkan akaun untuk perniagaan baharu dengan jualan silang dan jualan tinggi.
✔Cipta hubungan yang kukuh dengan pelanggan untuk mendapatkan kesetiaan dan pengekalan pelanggan
Sumber maklumat diperolehi : Myfuturejob

Tempoh Permohonan Kerja Pos Malaysia

Untuk pemberitahuan kepada semua, permohonan adalah dibuka 15 November 2023 dan permohonan ini ditetapkan tarikh tutup pada 15 Disember 2023. Oleh itu, para calon boleh mengemukakan permohonan dengan segera dan ikuti langkah permohonan yang betul.

Prosedur Mohon Kerja Pos Malaysia

Cara Mohon Jawatan Kosong Melalui Myfutrejob

Jawatan Kosong POS Malaysia November 2023

Bagi para calon yang berminat untuk membuat permohonan bagi jawatan eksekutif jualan yang tersedia bagi semenanjung Malaysia adalah boleh membuat permohonan melalui laman kerjaya dan mohon kerja di bawah kementerian Malaysia iaitu Myfuturejob.

Berikut adalah cara untuk mohon kerja jawatan kosong pos malaysia November 2023 yang betul:

  • Calon boleh Melawati dan menyemak iklan yang telah dikeluarkan di laman Myfuturejob.
  • Setelah meneliti spesifikasi mengenai tugasan Kerja anda boleh meneruskan langkah seterusnya itu membuat permohonan dengan klik pada “Apply”.
  • Bagi anda yang mempunyai akaun yang sudah berdaftar anda boleh terus masuk dan bagi mereka yang tidak mempunyai kaum perlu mendaftar akaun baharu terlebih dahulu.
  • Dalam proses membuat permohonan kerja anda boleh membuat kemaskini resume dan dokumen yang berkaitan.
  • Setelah anda berpuas hati dengan resume dan dokumen yang berkaitan. Anda boleh sahkan permohonan anda.

Setelah membuat permohonan jawatan kosong pos malaysia November 2023 ini anda diminta untuk menunggu maklum balas daripada pihak majikan. Sekiranya selepas 6 bulan dari tempoh tarikh tutup permohonan kerja anda tidak dipanggil hendaklah dianggap tidak berjaya.

Kelebihan Bekerja di Syarikat Pos Malaysia Berhad

Terdapat beberapa kelebihan bekerja di bawah syarikat pos Malaysia Berhad yang merupakan syarikat besar dalam industri logistik. Selaku syarikat yang mempunyai matlamat dalam memastikan urusan logistik berkesan dan berkualiti pihak majikan sentiasa menyediakan kelebihan dan keistimewaan untuk memastikan motivasi pekerja di tahap yang terbaik:

  • Disediakan cuti khas kepada pekerja
  • Disediakan caruman KWSP dan SOCSO
  • Disediakan suasana kerja yang selesa dan menarik
  • Mempunyai perkembangan kerjaya yang luas.

Soalan FAQs Berkenaan Jawatan Kosong Pos Malaysia November 2023

Apakah kelayakan yang diperlukan?

Untuk mohon kerja ini di pos Malaysia adalah perlu mempunyai kelayakan yang khusus dari segi kelayakan akademik serta berkaitan dalam pengalaman sekiranya diperlukan.

Dimanakah Lokasi pejabat urusan Pos Malaysia?

Bagi lokasi pejabat Urusan pos Malaysia yang membuka tawaran kerja ini ianya berada di Kuala Lumpur.

Adakah jawatan kosong ini tersedia untuk lelaki dan wanita?

Untuk tawaran kerja ini adalah disediakan syarat-syarat kelayakan dan tidak disebutkan syarat khusus sama ada lelaki ataupun wanita dalam pemilihan kerja sebagai eksekutif jualan.

Bagaimanakah kalau saya buat permohonan secara manual?

sekiranya anda berminat membuat permohonan kerja dan anda ingin membuat permohonan secara manual sahaja. Untuk perkara itu ianya tidak disyaratkan kerana berdasarkan iklan rasmi yang telah dikeluarkan ianya melalui laman myfuturejob saja yang mana para pemohon perlu mengemukakan permohonan secara atas talian.

Apakah perniagaan yang dijalankan oleh Pos Malaysia?

Pos Malaysia adalah merupakan sebuah syarikat yang membuat perniagaan dalam bidang aktiviti push serta kurier. Syarikat ini juga mempunyai lebih daripada 250 pekerja yang mana secara tidak langsung pos Malaysia telah terlibat dalam logistik penerbangan kewangan dan juga pembekal penyelesaian rangkaian penghantaran terbesar di Malaysia.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati