Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di Perbadanan Perwira Harta Malaysia Effective Bulan Disember 2022

Perbadanan Perwira Harta Malaysia
Perbadanan Perwira Harta Malaysia

Terkini : Jawatan Kosong Di Perbadanan Perwira Harta Malaysia Bulan Disember 2022 | Mohon Segera! Makluman terbaru buat seluruh rakyat Malaysia, anda kini berpeluang untuk memohon kekosongan jawatan yang ditawarkan di Perbadanan Perwira harta Malaysia pada bulan Disember 2022. Peluang keemasan ini perlu diraih dengan sebaik mungkin bagi seluruh warganegara Malaysia dengan membuat permohonan pengisian kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Perbadanan Perwira Harta Malaysia tersebut.

Bagi mereka yang benar-benar berminat dengan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Perwira harta Malaysia anak perlulah segera membuat permohonan tersebut mengisi dan menghantar dokumen-dokumen yang diminta serta mengikuti syarat-syarat kelayakan sebagaimana yang telah diminta oleh majikan.

Sebarang maklumat dan info mengenai kekosongan jawatan, anda boleh melayari laman telegram rasmi yang disediakan di bawah ini.

https://t.me/officialpermohonankerja

Terkini : Pengisian Kekosongan Jawatan Di Perbadanan Perwira Harta Malaysia Bulan Disember 2022 | Mohon Segera!

Apakah Maklumat Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Info tambahan, Perbadanan Perwira Harta Malaysia (PPHM) telah ditubuhkan melalui Perintah Lembaga Tabung Angkatan Tentera 1984 mengikut kuasa yang diberi oleh Seksyen 23 Akta Tabung Angkatan Tentera 1973. Perbadanan ini ditubuhkan di atas nasihat Panel Pelaburan dengan kelulusan Menteri Pertahanan dan persetujuan Menteri Kewangan. Perintah ini telah diwartakan dan berkuatkuasa mulai 26 Januari 1984.

Untuk anda mengenali lebih dalam mengenai Perbadanan Perwira Harta Malaysia (PPHM), anda boleh layari laman web yang disediakan di sini Info Perbadanan Perwira Harta Malaysia

Berikut adalah maklumat lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan :

 • Nama Majikan : Perbadanan Perwira Harta Malaysia
 • Jawatan Kosong Yang Diiklankan : Eksekutif Audit Dalaman
 • Tempat Kekosongan Jawatan : Kuala Lumpur
 • Status Jawatan : Kontrak
 • Gaji Bulanan : RM3000-RM3499

Bagi para pemohon yang berminat dan ingin mencuba dengan kekosongan jawatan seperti mana yang diwar-warkan oleh Perbadanan Perwira Harta Malaysia ini, anda perlu segera mengisi kekosongan jawatan tersebut sebelum tarikh tutup permohonan jawatan.

Pengisian Kekosongan Jawatan Di Perbadanan Perwira Harta Malaysia Bulan Disember 2022

Apakah Syarat Kelayakan Yang Diminta Perbadanan Perwira Harta Malaysia?

Para pemohon yang memiliki kelayakan serta telah memenuhi syarat-syarat seperti mana yang telah diminta oleh Perbadanan Perwira Harta Malaysia adalah seperti berikut

 1. Calon adalah warganegara Malaysia
 2. Calon adalah berumur tidak kurang dari 18 tahun daripada tarikh permohonan jawatan
 3. Calon memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau
 4.  Calon memiliki kelayakan Profesional di mana ia diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia

Adalah calon-calon amat di pelawa supaya mengisi permohonan kekosongan jawatan tersebut dengan menghantar segera permohonan sebelum tiba tarikh tutup permohonan jawatan ini.

Di samping itu juga, calon-calon dikehendaki mempunyai ciri-ciri seperti dibawah ini:

 • Calon memiliki cukup syarat akademik sebagaimana ditetapkan
 • Calon benar-benar berminat untuk bina kerjaya ini bersama majikan
 • Calon adalah berpengetahuan
 • Calon adalah memiliki ciri kepimpinan serta lain-lain

Kelebihan Yang Ditawarkan Oleh Majikan

 1. Calon akan dapat gaji dengan kepelbagaian imbuhan yang menarik
 2. Calon akan dapat cuti tahunan
 3. Calon akan disediakan cuti sakit dan lain-lain
 4. Serta lain-lain yang ditawarkan

Sila rujuk laman web ini untuk dapatkan info bagi syarat-syarat kelayakan permohonan jawatan kosong yang diiklankan oleh Perbadanan Perwira Harta Malaysia ini di sini Sila Tekan Di Sini

Kekosongan Jawatan Di Perbadanan Perwira Harta Malaysia

Bagaimanakah cara membuat permohonan?

Makluman, untuk para calon yang telah berminat dan ingin mencuba dengan peluang membina kerjaya bersama organisasi ini, anda perlulah meneliti dan melihat terlebih dahulu syarat kelayakan sebelum memohon jawatan kosong tersebut.

Permohonan jawatan kosong ini kini boleh dibuat secara atas talian (online) tanpa anda perlu bersemuka. Anda perlulah menyediakan salinan dokumen dengan selengkapnya dan menghantar permohonan anda secepat yang mungkin. Permohonan anda perlulah mengikut syarat-syarat kelayakan seperti yang diminta sistem.

Anda boleh layari laman web ini untuk apply cara permohonan jawatan kosong ini dan info syarat-syarat kelayakan permohonan jawatan. Sila tekan link tekan di bawah

Jobstreet Permohonan Online

Bilakah Waktu Tarikh Dibuka dan Ditutup Permohonan ini?

Untuk makluman bagi para calon sekalian, pengisian permohonan jawatan kosong ini dibuka sekarang dan anda perlulah segera mengisi borang permohonan jawatan kosong ini secepat mungkin sebelum tarikh tutup permohonan jawatan ini ditutup pada 30 Disember 2022 ini.

Perhatian penting, buat calon-calon yang ingin membuat permohonan, sebarang permohonan yang anda hantar selepas tarikh tutup 30 Disember 2022 ini, akan ditolak secara langsung dan hanya calon-calon yang memenuhi syarat-syarat kelayakan sahaja akan disenaraikan pendek untuk di hubungi panggilan temuduga.

Semoga dengan usaha para calon dalam mengambil peluang bina kerjaya bersama Perbadanan Perwira Harta Malaysia ini direzekikan kejayaan oleh Allah.

Sila Layari Telegram Rasmi Kami Sistem Guru Online Untuk Memudahkan Anda Dapatkan Info dan Maklumat Yang Bermanfaat

 Telegram Sistem Guru Online

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati