Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) Effective Sehingga 10 November 2022

Penolong Guru Tadika
Penolong Guru Tadika

Terkini : Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika Di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) | Permohonan Dibuka Sehingga 10 November 2022. Maklumat terbaru mengenai pengambilan jawatan kosong, terkini baru sahaja dibuka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dibuat dengan segera dan secara atas talian.

Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN) baru sahaja membuka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan yang diwar-warkan. Fungsi jabatan ini adalah membantu rakyat Malaysia dari segi pertumbuhan anak-anak dan memastikan kepentingan kanak-kanak terjamin. Dengan visi dan misi yang sedia ada akan menampakkan lagi usaha pihak jabatan ini untuk memartabatkan dalam pendidikan golongan anak-anak.

Terkini : Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika Di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) | Permohonan Dibuka Sehingga 10 November 2022

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Bagi permohonan jawatan kosong mestilah merujuk kepada makluman terlebih dahulu. Bagi permohonan jawatan kosong ditawarkan hendaklah dibuat melalui secara atas talian sahaja. Permohonan juga perlu merujuk kepada kelayakan akademik yang bermula daripada PMR ,SPM ,Diploma dan ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

Sektor: Kerajaan

Taraf : Kontrak/Tetap

Segala maklumat yang tertera di atas adalah merujuk kepada maklumat rasmi daripada pihak jabatan sendiri. Jika berlaku perubahan itu adalah berdasarkan kepada maklumat dan perubahan daripada pihak majikan yang mengiklankan tawaran jawatan kosong.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika Di Buka Dan Ditutup?

Permohonan jawatan kosong di buka dan boleh dimohon sekarang dan permohonan jawatan kosong akan ditutup pada 10 November 2022. Permohonan boleh dibuat secara online dan mestilah menepati syarat-syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan sila rujuk syarat-syarat kelayakan permohonan di bawah.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika?

Untuk makluman kepada mereka yang memohon anda boleh merujuk terlebih dahulu syarat-syarat kelayakan permohonan jawatan kosong sebelum membuat permohonan di bawah:

  1. Pemohon mestilah seorang warganegara Malaysia
  2. Pemohon mestilah berumur 18 tahun ke atas semasa tarikh iklan
  3. Pemohon juga mempunyai kelayakan minima PMR dan SPM

Kepada para mahu pemohon yang ingin membuat permohonan anda boleh merujuk permohonan jawatan kosong di bawah serta cara-cara permohonan.

Permohonan Jawatan Kosong Penolong Guru Tadika di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN) Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat dengan kadar segera dan istilah secara atas talian sahaja. Permohonan juga mestilah menepati dengan syarat kelayakan yang telah ditetapkan dan dinasihatkan kepada para pemohon untuk membuat permohonan sebelum tarikh tutup.

Sebelum membuat permohonan anda diminta untuk meneliti terlebih dahulu iklan, syarat kelayakan dan cara permohonan yang telah dimaklumkan oleh pihak Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN) dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Di JPNIN

Setelah meneliti iklan dimaklumkan oleh pihak majikan para pemohon boleh membuat permohonan melalui kaedah yang telah ditetapkan. Bagi mereka yang berminat untuk membuat permohonan anda boleh merujuk cara permohonan di bawah.

Cara Permohonan Jawatan Kosong Di JPNIN Tahun 2022

  • Permohonan hendaklah di buat dengan menggunakan Borang Permohonan yang diperolehi di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Negeri Perlis:
Aras 2, Bangunan Tun Abdul Razak, 01000, Kangar Perlis.Pengarah PerpaduanJabatan Perpaduan Negara dan Integrasi NasionalNegeri Perlis, Aras 2, Bangunan Tun Abdul Razak 01000, KANGAR PERLIS
  • Permohonan daripada Pegawai Kerajaan sedang berkhidmat hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab ‘A’; dan
  • Borang permohonan juga hendaklah mengemukakan Resume dan gambar terkini (berukuran Pasport- 1 salinan) yang tidak dikembalikan dan disertakan bersama salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil Kelulusan Akademik, Sijil Berhenti sekolah, salinan Lesen Memandu serta dokumen sokongan berkaitan, Salinan digital vaksinasi. Dokumen tersebut hendaklah disahkan dan di hantar ke alamat seperti berikut:

Pengarah Perpaduan,Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Perlis, Aras 2, Bangunan Tun Abdul Razak 01000, KANGAR PERLIS

Tarikh akhir permohonan ialah pada 10 November sebelum jam 4.30 petang di Pejabat Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Perlis.

Sertai telegram jawatan kosong dan peluang pekerjaan disini.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati