Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Effective Sehingga 21 Oktober 2022

Lembaga Getah Malaysia
Lembaga Getah Malaysia

Terkini : Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia(LGM) l Permohonan Dibuka Sehingga 21 Oktober 2022. Jawatan kosong terkini telah dibuka kepada rakyat Malaysia, permohonan jawatan kini boleh dibuat segera sebelum tarikh tutup.

Peluang kerjaya di lembaga milik kerajaan Malaysia merupakan satu peluang keemasan kepada rakyat Malaysia yang mencari pekerjaan dan mengintai peluang pekerjaan. Lembaga ini berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan hal ehwal pengurusan getah di Malaysia. Seiring dengan negara yang membangun, lembaga ini menjalankan tanggungjawab sosial dengan cakna kepada para pengusaha getah di Malaysia.

Bagi mereka yang berminat untuk mengisi kekosongan yang sedia ada di lembaga ini, anda boleh membuat permohonan jawatan kosong dengan merujuk maklumat disediakan dibawah.

Terkini : Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia(LGM) l Permohonan Dibuka Sehingga 21 Oktober 2022

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan ?

Permohona jawatan kosong boleh dimohon secara atas talian(online). Pemohon juga hendaklah merujuk terlebih dahulu maklumat jawatan kosong yang ditawarkan. Pemohon juga perlu membuat permohonan dengan berdasarkan kelayakan akademik minima PMR,SPM ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

Sektor : Kerajaan

Taraf Jawatan : Tetap/Kontrak

Segala maklumat jawatan kosong adalah merujuk kepada makluman rasmi daripada majikan. Bagi perubahan yang berlaku,ia adalah tertakluk kepada makluman pihak majikan sendiri.

Bilakah Permohonan Dibuka Dan Akan Ditutup?

Makluman penting bagi membuat permohonan, permohonan mula dibuka sekarang dan akan ditutup pada 21 Oktober 2022.

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat segera dan hanya secara atas talian sahaja, bagi membuat permohonan anda dinasihatkan untuk merujuk iklan,syarat dan cara permohonan dibawah terlebih dahulu.

1e7bae37 030a 48a8 8450 203773f0d360 2

Apakah Syarat Kelayakan Bagi Membuat Permohonan?

Bagi membuat permohonan jawatan kosong,anda perlulah membuat semakan terlebih dahulu, anda perlu menyemak syarat kelayakan permohonan jawatan. Syarat-syarat kelayakan bagi permohonan adalah seperti berikut:

  1. Anda hendaklah merupakan warganegara Malaysia
  2. Anda merupakan seorang yang berumur 18 tahun keatas
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang sepadan dengan jawatan yang ditawarkan dan dimohon.

Kepada anda yang ingin mengetahui lebih lanjut iklan dan cara permohonan, anda boleh merujuk dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia(LGM) Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong bagi jawatan Pegawai teknologi Maklumat Gred F41 dan Pegawai Tadbir (undang-Undang) Gred N41 boleh dimohon  segera secara atas talian sebelum tarikh tutup. Permohonan juga hendaklah selesai dibuat sebelum tarikh 21 Oktober tahun 2022.

Khusus kepada anda yang berminat untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan, anda boleh merujuk iklan , syarat-syarat dan cara permohonan di laman rasmi permohonan dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Lembaga Getah Malaysia

Selepas meneliti iklan diatas, pemohon boleh membuat permohonan jawatan kosong segera mengikuti kriteria yang dibenarkan sahaja. Permohonan juga hendaklah dimohon secara atas talian sahaja. Bagi membuat permohonan jawatan, anda boleh merujuk cara-cara dibawah.

Cara-Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia

Anda yang berminat untuk memohon boleh membuat permohonan melalui pautan link yang disediakan. Anda perlu merujuk syarat-syarat terlebih dahulu sebelum membuat permohonan dan pastikan permohonan anda berdasarkan kelayakan akademik yang diminta. Untuk membuat permohonan, anda boleh isi di dalam microsoft form dibawah:

Permohonan jawatan dan borang disini

Bagi anda yang membuat permohonan, kami dari Sistem Guru Online mendoakan kejayaan keatas anda, dan kami doakan semoga dipermudahkan segala urusan dalam membuat permohonan jawatan.

Sila sertai telegram kerjaya terkini disini.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati