Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Belia dan Sukan Gred S29 Effective Sehingga 27 September 2022

jawatan kosong penolong pegawai belia

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Gred S29 l Permohonan Dibuka Sehingga 27 September 2022. Terkini, makluman jawatan kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan gred S29 di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka.

Peluang menjawat jawatan kerajaan Malaysia kini dibuka, permohonan boleh dibuat segera sebelum tarikh tutup. Untuk makluman, peluang kerjaya di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka merupakan satu peluang untuk memulakan kerjaya dibawah kerajaan negeri Melaka. Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan, anda boleh ikuti maklumat dibawah.

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Gred S29 l Permohonan Dibuka Sehingga 27 September 2022

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Penolong Pegawai Belia dan Sukan
Penolong Pegawai Belia dan Sukan

Bagi yang berminat untuk membuat permohonan, anda boleh membuat permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan mengikut kelayakan akademik. Bagi mengikuti lebih dalam mengenai jawatan, berikut merupakan maklumat jawatan kosong.

Maklumat Jawatan

Jawatan : Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Gred S29

Sektor : Kerajaan

Taraf : Tetap/Kontrak

Permohonan jawatan Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Gred S29 adalah merujuk kepada kekosong pihak Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka. Segala pengambilan dan kekosongan adalah berdasarkan data dan statistik pihak berkenaan.

Bilakah Tempoh Permohonan Dibuka Dan Ditutup?

Bagi permohonan jawatan kosong yang baharu dibuka ini, pemohon boleh membuat permohonan segera dan hendaklah membuat permohonan sebelum tarikh tutup 27 September 2022.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan?

Untuk makluman semua, syarat kelayan permohonan adalah merujuk dibawah:

  1. warganegara Malaysia;
  2. berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
  3. memiliki:
  •  Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan ialah pada Gred S29: RM1,493.00); atau
  • Sijil Tinggi Agama Malaysia atau kelayakan yang diktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan ialah pada Gred S29: RM1,493.00); atau
  • diploma dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji permulaan ialah pada Gred S29: RM1,770.95).

Bagi membuat permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan, pemohon boleh merujuk dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat secara atas talian (Online) dan boleh dibuat permohonan sebelum tarikh tutup 27 September 2022.

Pemohon diminta untuk membuat permohonan segera untuk mengelakkan sebarang masalah berlaku. Bagi membuat permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29, anda perlu merujuk terlebih dahulu iklan jawatan , syarat permohonan dan cara permohonan dibawah:

Iklan Jawatan , Syarat permohonan Dan Cara Permohonan Jawatan

Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk membuat permohonan jawatan anda boleh merujuk cara-cara permohonan jawatan dibawah. Permohonan juga hanya sah dimohon sebelum tarikh tutup sahaja. Sila rujuk dibawah.

 Cara Permohonan Jawatan Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 Tahun 2022

  • Kepada Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9): https://spa9.spa.gov.my.
  • Calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temu duga dikemas kini pada atau sebelum tarikh tutup iklan.
  • Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 27 September 2022 (Selasa), jam 11.59 malam.
Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati