Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19 di Universiti Malaya Effective Sehingga September 2022

JAWATAN KOSONG PEMBANTU TADBIR GRED N19

Terkini : Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19 Di Universiti Malaya Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga September. Universiti Malaya(UM) telah membuka  pelbagai jawatan kosong  kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Universiti Malaya(UM) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Universiti Malaya(UM) merupakan Universiti Awam yang menjadi tempat pusat ilmu di Kuala Lumpur yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi maklumat dan pendidikan serta memastikan pendidikan yang penting kepada pelbagai bangsa dan kaum yang menjadi penuntut. Universiti Malaya(UM) yang merupakan Universiti Awam yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana merupakan antara Universiti yang berprestij dalam sejarah pendidikan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19 Di Universiti Malaya Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga September

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Universiti Malaya(UM) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Universiti Malaya(UM) .Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Pembantu Tadbir Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 1 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Universiti Malaya(UM). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaya(UM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Di Universiti Malaysia(UM) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaya(UM) tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 1 September 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Universiti Malaya(UM).  Anda boleh merujuk makluman dari pihak UM  dibawah berkenaan cara permohonan:

Syarat-Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Di Universiti Malaysia

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

33db04ba 3c39 49a5 9eb9 97e933fed168 3
Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19 di Universiti Malaya Effective Sehingga September 2022 3

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan pelbagai jawatan kosong di Universiti Malaya tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak UM sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 1 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Permohonan Pelbagai Jawatan Di Universiti Malaya Tahun 2022

Permohonan jawatan di atas perlu dibuat secara dalam talian (online) melalui:

Mohon Jawatan Kosong Universiti Malaya

Tarikh tutup permohonan adalah pada 1 September 2022.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan pelbagai jawatan kosong  di Universiti Malaya tahun 2022 merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati