Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Kosong di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Efective Sehingga 1 September 2022

JAWATAN KOSONG USIM

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 1 September 2022. Universiti Sains Islam Malaysia telah membuka  pelbagai jawatan kosong  kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Universiti Sains Islam Malaysia merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Universiti Sains Islam Malaysia merupakan Universiti Awam yang menjadi tempat pusat ilmu di negeri Negeri Sembilan  yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi maklumat dan pendidikan serta memastikan pendidikan yang penting kepada pelbagai bangsa  yang menjadi penuntut.Universiti Sains Islam Malaysia yang merupakan Universiti Awam yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana merupakan antara Universiti yang berteraskan islam menekankan dan mementingkan kepentingan  pendidikan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 1 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Universiti Sains Islam Malaysia terdapat kekosongan jawatan. Terdapat jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Universiti Sains Islam Malaysia.Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula 19 Ogos dan permohonan akan ditutup pada 1 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Universiti Sains Islam Malaysia. (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 1 September 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) Anda boleh merujuk makluman dari pihak Universiti Sains Islam Malaysia(USIM)   dibawah berkenaan syarat-syarat kelayakan:

Syarat-Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM)

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan pelbagai jawatan kosong di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 1 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM)

  1. Permohonan hendaklah dibuat menerusi website E-IRIS (KLIK DI SINI) mulai 19 Ogos 2022 (Jumaat)
  2. Setiap permohonan yang dihantar akan dikenakan caj permohonan sebanyak RM10.00 melalui sistem mypayment.
  3. Panduan permohonan dan maklumat terperinci tentang jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web tersebut.
  4. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan dianggap gagal.
  5. Tarikh tutup permohonan : 1 September 2022 (Khamis)

Sebarang pertanyaan sila hubungi urus setia di talian 06-798 8113/8125 atau e-mel ke:

[email protected] (Rozailiza Rajab) / [email protected] (Norazah Md Yusup)
[email protected] (Noor Jannah Noorzan) / [email protected] (Siti Munirah Mohd Kamizi).

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan pelbagai jawatan kosong  di Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) tahun 2022 merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati