Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) Effective Sehingga 25 Ogos 2022

JAWATAN KOSONG LKIM

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 25 Ogos 2022. Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia merupakan Lembaga yang menguruskan hal ehwal kebajikan dan pengurusan para nelayan yang mengusaha industri perikanan yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan bantuan serta memastikan tanggungjawab  terjaga yang penting kepada perusahaan bidang perikanan. Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia yang merupakan Lembaga yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan perancangan pembangunan dan bantuan dalam industri perikanan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 25 Ogos 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia terdapat kekosongan jawatan. Terdapat jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
    • 1.PEMBANTU OPERASI GRED N11
    • 2.PEMBANTU TADBIR GRED 19
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Personel Mystep

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia. Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 25 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 25 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)Anda boleh merujuk makluman dari pihak Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)  dibawah berkenaan iklan, syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

iklan,syarat-syarat dan cara permohonan jawatan kosong LKIM

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 25 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati