Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2018

 

SEMAKAN KEPUTUSAN RAYUAN DALAM TALIAN KE TINGKATAN ENAM 2

Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2018. Terkini daripada Bahagian Tajaan Pendidikan Kementerian Pendidikan Malaysia telah memaklumkan bahawa Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2018 kini boleh dilakukan.

Picture2

Sukacita dimaklumkan bahawa semakan keputusan RASMI temuduga Program Penajaan/ Cuti Belajar Bergaji Penuh, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) bagi ambilan Tahun 2018 boleh disemak mulai 11 Jun 2018 (Isnin), jam 5.00 petang melalui pautan di bawah:

KLIK DI SINI

https://epenawaran.moe.gov.my/keputusan.cfm

Picture1

Sekian, semoga perkongsian ini iaitu Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2018 dapat memberikan informasi terkini buat semua. Semoga berjaya dan TAHNIAH kami ucapkan kepada yang berjaya. Semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahkan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.