Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024

Info jawatan kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 yang telah dibuka untuk permohonan orang ramai. Ia adalah merupakan tawaran jawatan dibawah sektor awam.

Disamping itu, para calon boleh membuat pengenalpastian terlebih dahulu iklan lengkap jawatan kosong yang dilampirkan dibawah.

Terdapat cara mohon jawatan kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 yang orang ramai boleh dibuat secara atas prosedur ditetapkan. Bagi anda yang berminat dan rasa ingin membina kerjaya di bawah UITM Malaysia, Anda boleh merujuk pada maklumat berkenaan tawaran kerja, syarat-syarat dan cara mohon merujuk maklumat dibawah.

Berkenaan Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024

UITM adalah merupakan Universiti Awam dalam Malaysia yang dikenali sebagai Universiti yang terbanyak dari segi cawangannya. Ia mempunyai di setiap negeri. Berkerja dibawah UITM adalah merupakan satu peluang keemasan kepada para calon yang mana, anda boleh merasai sendiri pengalaman bekerja dibawah sektor awam bahagian pendidikan.

image 117

Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan kontrak di Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar.

Maklumat Jawatan Kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024

Kekosongan jawatan kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 dibuka untuk calon. Dibawah adalah merupakan senarai jawatan kosong di UITM:

Jawatan KosongLokasiTugas Kerja
Pembantu Tadbir N19UITM Perak– Melakukan kerja-kerja perkeranian di UITM

Tempoh Buka Permohonan Jawatan

Sebagai maklumat tambahan, jawatan kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 dibuka buat masa kini dan akan ditutup pada tarikh tutup 20 Februari 2024.

Selain itu, calon boleh mengambil peluang mohon segera untuk membuat permohonan dengan cara yang betul sebelum tempoh permohonan jawatan tamat. Kerja di UITM adalah salah satu peluang keemasan untuk anda berkhidmat dibawah institusi pendidikan tinggi.

Syarat Kelayakan Mohon Kerja di UITM Februari 2024

Bagi membuat permohonan, anda perlu mengikuti beberapa syarat kelayakan permohonan. Berikut adalah merupkan maklumat syarat-syarat permohonan:

 • Calon mestilah mereka yang berwarganegara Malaysia.
 • Calon mestilah berumur 18 tahun dan keatas semasa membuat permohonan kerja.
 • Calon juga mempunyai kelayakan akademik adalah SPM.
 • Calon mempunyai kemahiran dalam menggunakan komputer.

Prosedur Mohon Kerja UITM Februari 2024

Rujukan Rasmi di Laman UITM

image 116
Jawatan Kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 4

Disini, kami sarankan kepada anda untuk membuat rujukan berkenaan iklan jawatan kosong Pembantu Tadbir UITM Februari 2024 bagi mengelakkan anda daripada tersalah maklumat. Oleh itu, anda perlu ketahui lebih lanjut berkenaan tawaran kerja yang dibuka. Dibawah adalah merupakan pautan iklan jawatan kosong yang anda boleh ikuti:

Cara Mohon Jawatan Kosong yang Dibuka UITM

Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan UITM yang anda boleh download. Pastikan anda membuat pengisisan maklumat ke dalam borang dengan betul. Bagi membuat permohonan jawatan kosong untuk jawatan pembantu tadbir UITM, anda perlu menyediakan beebrapa dokumen seperti dibawah:

 • Kad Pengenalan
 • Sijil SPM/MCE, HSC/STPM atau setaraf
 • Surat Pengesahan Perkhidmatan dari majikan sedia ada/terdahulu untuk mengambil kira pengalaman
  kerja/penetapan gaji
 • Salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemas kini (bagi kakitangan kerajaan/Badan Berkanun/separa
  kerajaan yang sedang berkhidmat)

Sila nyatakan nama bidang dan jawatan yang dipohon hendaklah dinyatakan di penjuru atas sebelah kiri sampul surat permohonan. Borang yang tidak lengkap dan permohonan calon dari jabatan kerajaaan/badan berkanun/separa kerajaan yang tidak memohon melalui majikan tidak akan diproses.

Hantar ke alamat:

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
PEJABAT PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN PERAK
KAMPUS SERI ISKANDAR
32610 BANDAR SERI ISKANDAR
PERAK DARUL RIDZUAN
NO.TEL: (05) 374 2000

Hanya pemohon-pemohon yang layak dan disenarai pendek akan dipanggil untuk temu duga.Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya. Pemohon-pemohon mestilah bersedia untuk berkhidmat di Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak.

Untuk para pemohon, diharapkan lakukan yang terbaik. Peluang untuk berjaya amat cerah sekiranya anda dapat menyakikan majikan dan membuktikan krediabiliti anda.

1 komen

 1. SAYA SANGAT BERMINAT UNTUK MEMOHON JAWATAN PEMBANTU TADBIR DI UITM. NAMUN, BUKAN REZEKI SAYA KERANA POSTING INI BARU SAHAJA KELUAR DI PAGE SAYA SELEPAS TARIKH PERMOHONAN SUDAHPON DITUTUP. TIDAK MENGAPA SENTIASA PERCAYA PADA REZEKI. INSHAALLAH

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati