Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral

Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 8

Haii, anda peminat tegar chocolate? Nak sentiasa bertenaga mestilah kena sarapan pagi, betul tak? Tapi, anda mesti mahu sarapan yang paling mudahkan tambah lagi di hujung minggu.

Mari dapatkan sarapan AB Bites dengan AB Choco Jar yang padu ni. Tinggal buka penutup dan terus ngap! Sebelum itu mari kita lihat dan pilih dahulu produk AB Bites ini. Banyak kategori produk AB Bites yang sedap-sedap mengaburi mata kita.

Tentang AB Bites

AB Bites 3
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 9

​Nama Chokoreto Hunter diambil dari perkataan jepun yang bermaksud pemburu coklat. AB Bites memfokuskan penjualan product AB Chocojar yang merupakan produk di bawah syarikat AB Asia yang beralamat No 33, Jalan Nilai 7/3 ,Nilai Inland Port,71800 Nilai,Negeri Sembilan Malaysia. AB Chocojar ditubuhkan pada tahun 2019.

Product ini diasaskan oleh Mohd Zulfaqar Rosli ketika beliau menjadi mahasiswa USIM .Terdapat 2 perisa AB Chocojar iaitu “white chocolate” dan “dark chocolate”.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam AB chocojar adalah “palm oil, milk chocolate (sugar, vegetable fat, white powder, cocoa powder, full cream powder, natural vanilla), mini coco crunch, chocolate chips, white chips, butter chips” dan lain-lain. Berat bersih product adalah ±300g. 
Chokoreto hunter dibina oleh 4 orang ahli yang terdiri dari 1lelaki dan 3 perempuan.

CEO AB Asia Usahawan Mahasiswa 2021

AB Bites 1
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 10

Mohd Zulfaqar Rosli berusia 21 tahun yang bergelar sebagai seorang pelajar universiti menjadikan ia bukan halangan untuk berjaya di dalam dunia perniagaan dan juga akademik demi keselesaan dan kebahagiaan keluarga beliau.

Keluarga terutama ibu bapa Zulfaqar, menjadi titik tolak seorang mahasiswa Universiti Sains Islam Malaysia sebagai usahawan industri makanan. Katanya ia bukan sahaja untuk keselesaan keluarga, malah dia juga mahu berikan orang di sekeliling bebas daripada masalah kewangan, mencapai impian dan mendapat masa yang banyak untuk keluarga.

Keputusan yang dibuat Mohd Zulfaqar Rosli pada tahun 2019 untuk menjual kudapan AB Choco Jar sangat lancar kerana dapat meraih sambutan di luar jangkaan. Kini lebih 2,000 ejen AB Bites di seluruh Malaysia telah berdaftar di bawah syarikatnya.

Produk AB Bites Choco Jar

AB Bites 2
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 11

AB Bites menjual chocojar kesukaan orang ramai iaitu AB Chocojar yang mempunyai 2 perisa AB Chocojar iaitu “white chocolate” dan “dark chocolate”. AB Chocojar mempunyai 3 Double Topping yang berbeza seperti oreo, milo dan biskut chip coklat.

​Berikut merupakan detail produk AB Bites:

 • Double Topping dalam setiap balang AB Chocojar
 • Menggunakan Mini Koko Crunch yang rangup
 • Coklat Premium yang mudah cair dengan kuantiti yang banyak
 • Dua pilihan flavor iaitu Dark Chocolate & White Chocolate
 • 3 double topping berbeza yang mampu memukau jiwa anda
 • Product ini bertahan selama 4-6 Bulan

Cara Beli Choco Jar AB Bites

AB Bites 4
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 12

Choco Bites menjual AB Chocojar dengan coklat premium 100%, saiz balang besar, topping berperisa penuh dan coklat yang melimpah juga dengan nilai yang berpatutan. Jadi teringin nak makan Choco Jar AB Bites ini? Anda boleh saja beli di Shoppe atau website AB Bites HQ Choco Jar

Semak halaman Facebook dan Instagram AB Bites untuk sebarang pertanyaan & maklumat lanjut! Cepat dapatkan sekarang dan selamat membeli kepada anda.

Review Terbaik Pelanggan AB Bites

AB Bites 6
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 13

Walaupun banyak choco jar yang dijual di pasaran, namun AB Choco Jar tetap di hati pelangan tetap. Dengan double topping di atas dan bawah AB Choco Jar ini menjadi sangat special. Tambahan pula coklat yang premium dan melimpah membuatkan hati pelangan terasa cair juga.

Banyak sangat kelebihan yang ada pada Choco Jar ini tau. Antaranya Choco Jar ini tahan lama, tidak mudah lemau, rasa yang tidak terlalu manis, mudah dimakan begitu saja dan tidak perlu dipanaskan. Yang paling penting ianya Halal.

Mari saksikan sedikit sedutan review AB Bites Choco Jar ini.

https://youtu.be/mwjm-P0UWGI?si=_4HalOiCVlhgYjvN

Jana Pendapatan Bersama AB Bites

AB Bites 5 1
Produk AB Bites: Choco Jar Dengan 2 Perisa White Chocolate & Dark Chocolate Viral 14

Berminat nak sertai team AB Bites? Kepada anda yang ingin menjana pendapatan sehingga 1k dalam masa sebulan? Mari sertai Team AB Bites ini. Jangan risau sebab AB BITES akan bantu ajar anda step by step dan AB Bites telah sediakan gambar, video, katalog dan marketing semua untuk anda.

Nak tahu apa kelebihan Team AB Bites? Banyak kelebihan sertai Team AB Bites ini antaranya:

 1. Tidak perlu pegang stock
 2. Untung besar cecah RM3.50-RM8 sebalang
 3. Pendedahan rahsia profit 10K pertama
 4. Ada circle (Group) supported yang sangat aktif
 5. Full-Access sistem order 24
 6. Boleh rekrut team tanpa had
 7. Top sales reward
 8. Duit
 9. Travel
 10. Kereta

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Anda Mungkin Meminati