Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Mohon Kerja Lulu Hypermarket Bagi Kemasukan 5 Jawatan

Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Disini maklumat terbaru berkaitan dengan jawatan kosong di lulu hypermarket. Dengan sukacita kami sediakan cara mohon kerja lulu hypermarket, syarat kelayakan dan kelebihan dan langkah-langkah yang anda tahu untuk apply kerja di lulu hypermarket.

Jawatan yang ditawarkan oleh lulu hypermarket ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan dalam bidang yang disenaraikan.

Maklumat Lengkap Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Pengenalan

Untuk pengetahuan anda semua, lulu hypermarket ini merupakana satu entiti bisnes dibawah Lulu group internasional yang syarikatnya asal di UAE. Hypermarket Lulu yang beroperasi di kawasan Timur Tengah. Dengan hasil jualan tahunan syarikat yang mencecah sekitar empat setengah bilion dolar, kumpulan ini juga menjadi penyedia peluang pekerjaan kepada sejumlah besar warganegara India di luar negara.

Lahir pada 15 November 1955, Yusuff Ali telah berjaya memajukan bahagian pengedaran borong dan aktiviti import eksport syarikat, dan juga meneroka bidang perniagaan pasar raya dengan pengenalan Lulu Hypermarket.

Dia memulakan penubuhan Lulu Hypermarket pertama pada tahun 1990-an. Ketika itu, sektor peruncitan di Emiriyah Arab Bersatu (UAE) sedang mengalami transformasi yang signifikan dengan perkembangan pasaraya besar dan kedai serbaneka. Ketika Landskap perniagaan sektor peruncitan berubah dengan kemasukan Continent pada tahun 1995, Yusuff Ali memimpin era baru peruncitan di Abu Dhabi dengan memperkenalkan LuLu Hypermarket.

Kini cawangan lulu hypermarket di Malaysia sudah mencecah 3 kedai dan kebanyakkannya berada di sekitar Kuala Lumpur.

IMG 5590
Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Beberapa Jawatan Dibuka Di Lulu Hypermarket

Dalam iklan mereka telah membuka beberapa jawatan diperlukan bagi membantu operasi di lulu hypermarket. Terdapat beberapa jawatan yang ditawarkan, boleh rujuk jawatandan skop kerja melalui jadual dibawah:

JawatanSkop Kerja
Pengurus HypermarketTugas utama adalah menjalankan operasi harian, mengawasi prestasi krew, dan memastikan kelancaran operasi perniagaan. Kebolehan dalam pengurusan adalah amat penting untuk jawatan ini.
Juru Audit Stok & KewanganMemastikan setiap keluar masuk duit market dengan baik tanpa ada masalah dan pastikan stok barangan masih dalam kondisi terjaga setiap masa.
Pengurus IT dan TeknologiPihat IT hendaklah bertanggungjawab untuk sistem teknologi maklumat sekuriti, rangkaian komputer, dan melibatkan peranti yang berkaitan dan diperlukan.
Pengurus Sumber ManusiaTugas pihak pengurus sumber manusia adalah memastikan setiap kemasukan, etika, skop tugas pekerja akan dipantau dan perlu dikemaskini setiap masa sebagai rekod syarikat.
Kakitangan SokonganTugas ini termasuk dalam beberapa skop kerja diperlukan antaranya juruteknik, kakitangan penyelenggaraan, pembantu pejabat dan beberapa lagi bagi membantu untuk tingkatkan kualiti operasi hypermarket.
Pekerja JualanStaf yang bertanggungjawab untuk melayani pelanggan, mengisi rak, dan menjalankan operasi harian.

Syarat Kelayakan Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Untuk mohon kerja terdapat beberapa kriteria kelayakan yang diinginkan untuk para pemohon ikuti. Syarat kelayakan ini adalah syarat umum:

 1. Umur permohonan anda mestilah berumur 18 tahun keatas
 2. Warganegara Malaysia
 3. Kelayakan Minima SPM,Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang setaraf dengannya.
 4. Boleh bekerja mengikut masa yang ditetapkam.
 5. Boleh bekerja pada Hujung Minggu & Cuti Umum
 6. Bersedia untuk kira lebih masa
photo 2023 11 05 10 41 00
Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Kelebihan Bekerja

Disini beberapa manfaat umum yang disediakan oleh pihak lulu hypermarket kepada semua para pekerja. Mereka menyediakan pelbagai kelebihan sekiranya anda layak mendapat pekerjaan dibawah mereka:

 • Caruman Perkeso
 • Caruman KWSP
 • Cuti Am
 • Perkembangan kerjaya
 • Cuti sakit
 • Elaun pengangkutan
 • Bayaran kerja lebih masa

Lokasi Jawatan yang ditawarkan

Para calon yang berminat nak membina karier bersama lulu mestilah rujuk senarai lokasi yang tersedia. Untuk memohon jawatan, anda hanya perlu merujuk kepada kekosongan yang diiklankan di mana-mana cawangan buka.

Kami telah menyediakan pautan Google Maps untuk memudahkan anda mencari lokasi lulu hypermarket serta maklumat yang anda perlu berkomunikasi. Untuk senarai lokasi rasmi dan butiran yang lebih terperinci, anda boleh melayari laman web rasmi lulu hypermarket. sila rujuk pautan dibawah untuk ketahui cawangan lulu di seluruh Malaysia:

Cara Ditetapkan Untuk Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Berikut Langkah Perlu Calon Ikuti

Anda perlu membuat permohonan pekerjaan di secara dalam talian atau hubungi bahagian pengurusan career mereka untuk pertanyaan lanjut. Selain itu, anda juga boleh menghantar cv dan form position bagi permohonan pekerjaan melalui portal rasmi lulu hypermarket malaysia.

Berikut adalah beberapa langkah permohonan kerja yang anda boleh lakukan dengan beberapa langkah sahaja:

 1. Hantar CV Berserta Dokumen Berkaitan di Portal Rasmi Dibawah Mohon Kerja Lulu Hypermarket: Para calon perlu tahu langkap-langkah ini agar setiap isian maklumat tidak tersalah dan tidak menjadi permohonan anda rosak. Bagi pemohon mahu isi maklumat isian permohonan anda boleh rujuk Career Lulu Hypermarket
photo 2023 11 05 10 30 10
Form Mohon Kerja Lulu Hypermarket

Maklumat Tambahan

Jika para calon ada masalah, tidak faham cara permohonan yang ditetapkan anda boleh rujuk bahagian perkhidmatan pelanggan Lulu. Pihak perkhidmatan lulu sedia membantu anda, anda boleh rujuk nombor dan emel dibawah:

Sila Hubungi
601700811100 atau melalui e-mel ke [email protected]
* Untuk membolehkan kami membantu anda dengan cepat, sila sediakan sebarang nombor rujukan pesanan.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati