Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Cikgu Ini Sertai Ust Hashim Jual Thermal Blender Dapat Komisyen Sangat Besar!

Cikgu Ini Sertai Ust Hashim Jual Thermal Blender Dapat Komisyen Sangat Besar!

Cikgu Ini Sertai Ust Hashim Jual Thermal Blender Dapat Komisyen Sangat Besar! Trend terkini ramai yang tercari-cari perkara apa atau benda apa yang boleh memudahkan dalam membuat masakan harian kita semua. Pasti ramai yang tertunggu-tunggu apakah produk atau barangan yang dicipta khas bagi memudahkan masakan yang sihat tetapi segera.

Ada satu produk ni ia telah membantu ramai suri rumah atau keluarga dalam menyediakan makanan yang sihat dalam masa yang singkat dan mudah. Mesti anda tertanya-tanya apakah produk yang dimaksudkan itu?Untuk ikuti apakah produk tersebut sila rujuk di bawah, confirm anda tidak akan menyesal jika anda tahu adanya produk yang serba guna dan mesra pengguna ini.

Wahhh Thermal Blender Viral!

Thermal Blender Bantu Anda Siapkan Masakan Yang Sihat!

20230114 112036 0000

Tingkatkan dapur anda dengan Super Blender All-in-One yang paling inovatif di Dunia!

Sememangnya ramai yang mengidamkan untuk mempunyai sebuah alat yang menguruskan pelbagai dalam penyediaan masakan. Sekarang tak payah pening-pening, Rebutt jer satu Thermal Blender selesai masalah anda.

Kenapa Perlu Saya Ada Satu Di Rumah?

Dengan HM Thermal Blender® 1.0, anda boleh merasai seumur hidup memasak tanpa tenaga dan hidangan yang penuh nutrisi yang lazat, menjadikan dapur tempat kegemaran anda!

“Mudah, Senang Dan Mesra Pengguna” itulah yang boleh diterjemahkan apabila terbayangkan Thermal Blender ini. Bayangkan kerja memasak anda dapat diselesaikan dengan satu produk sahaja.

Kelebihan Yang Saya Dapat Jika Ada “Thermal Blender”

Memudahkan Hidup Anda

Ucapkan selamat tinggal kepada butang mekanikal, panel sentuh yang besar dapat membantu anda menetapkan dengan lebih mudah, tepat dan cepat. Dengan 12 tetapan yang telah diprogramkan, pengisar memasak pintar profesional ini memenuhi keperluan adunan serba boleh anda dalam masa hanya 5-20 minit!

Mengisarkan Bahan Dalam Beberapa Saat!

Dengan tersedia 8 bilah tajam yang berkelajuan tinggi keluli tahan karat, pengisar smoothie 800w ini mempunyai kuasa untuk menghancurkan seluruh buah-buahan, sayur-sayuran beku, daging, rempah ratus dan sebagainya dalam beberapa saat. Sehingga 58000 RPM, dengan kawalan Pulse dan 7 kelajuan terbina dalam.

Mempunyai Pelbagai Fungsi

Pengisar masakan pelbagai fungsi ini boleh diguna pakai pelbagai tujuan atau ‘multipurpose’ seperti menyediakan sup panas banyak, makanan berkrim, makanan bayi, shake dan smoothie. Ia memang sesuai untuk kegunaan keluarga dan komersial. Pengisar dapur ini juga boleh menggabungkan bahan pekat tanpa ada masalah. Pengisar berprestasi tinggi ini juga mudah dibersihkan dan semasa menggunakan pengisar ia tidak akan terpercik semasa digunakan.

Yang Penting Sekali…la Dijamin Selamat!

Thermal Blender ini mempunyai pemasa yang ditetap dalam, seandainya pengisar jus diguna, ia akan berhenti secara automatik mengikut tetapan anda. Mempunyai fungsi mematikan kuasa pengisar berkelajuan tinggi akan sentiasa mengingatkan anda untuk mengunci penutup. Apabila penutup terbuka semasa blend, ciri keselamatan yang ditetapkan juga adalah pengisar perlu ditutup terlebih dahulu sebelum menggunakan kerana ia diprogram dengan ciri keselamatan khas untuk mengelakkan sebarang kemungkinan.Homemate9 Homemate10 1 Homemate11 Homemate12 Homemate1 Homemate3

Berapa Harga Untuk Saya Dapatkan Satu Unit Thermal Blender Ini?

Berminat nak beli? dan ada satu untuk diletakkan di rumah? Tertanya-tanya berapakah harga untuk thermal blender yang viral ini? Untuk pengetahuan anda, harga asal adalah RM1,499.00 tetapi kini ada promosi! Anda mesti terkejutt lihat harga…

Hanya RM390.00 Sahaja!

Waranti 2 Tahun, Pelbagai Resepi Ada Taw!

Betul… Itulah harga untuk blender yang serbaguna ini boleh digunakan dalam pelbagai situasi dan cara! Jangan tunggu lagi, terus rebut satu untuk mudahkan kerja anda di rumah. Boleh order secara online, penghantaran juga adalah pantas.

Cikgu Ini Sertai Ust Hashim Jual Thermal Blender Dapat Komisyen Sangat Besar!

IMG 20230114 105720Anda Minat Join Affiliate?

Ramai yang sudah berjaya join program affiliate di bawah Thermal Blender taw. Contoh Apa yang kita boleh ikuti adalah ustaz Hashim yang dikenali antara orang yang berjaya menjual banyak Thermal Blender kepada rakyat Malaysia.

Banyak Makan Modal Ke Buat Affiliate?

Jawapannya simple, “tidak”. Apa yang paling best, komisyen kalau kita dapat jual amatlah tinggi! Mesti ramai yang terkejut kann. Itulah yang kita boleh saksikan sendiri kejayaan Ustaz Hashim mampu buat income ribu riban dengan affliate.

Penat Ke Buat Affiliate?

Jangan risau, anda tak perlu fikir lebih-lebih. Kalau anda join affliate, kami sediakan kepada anda pelbagai cara dan teknik yang berjaya. Kami sediakan gambar, video dan ayat sebaran promo dan viral. Mudah dan percuma untuk anda!

Join Affliate Thermal Blender?

Kami terangkan betapa mudahnya buat income dengan program affiliate. Surirumah, cikgu,kerani dan lain-lain tiada masalah untuk anda sertai buat income komisyen besar. Hubungi kami segera:

Sertai Affliate Buat Income Bersama Thermal Blender

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati