Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Kekosongan Jawatan di Tenaga Nasional Berhad Effective Bulan Disember 2022

Kekosongan Jawatan di Tenaga Nasional Berhad Bulan Disember

Terkini : Kekosongan Jawatan di Tenaga Nasional Berhad Bulan Disember | Permohonan Dibuka Sekarang! Makluman terbaru, berita baik buat seluruh rakyat Malaysia yang sedang mencari peluang pekerjaan, kini Tenaga Nasional Berhad (TNB) di mana ia merupakan sebuah syarikat yang tidak asing lagi dikalangan rakyat Malaysia telah menawarkan peluang kerjaya buat seluruh rakyat Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan dengan gaji yang begitu lumayan.

Maklumat jawatan kosong terbaru ini daripada Tenaga Nasional Berhad adalah merupakan peluang keemasan yang cukup besar buat rakyat Malaysia yang mana sudah diketahui rakyat Malaysia terdiri daripada bangsa Melayu,Cina dan India. Oleh demikian itu, rebutlah permohonan kekosongan jawatan kosong ini dengan segera!

Perhatian, segala info dan maklumat yang telah disampaikan adalah berdasarkan daripada majikan Tenaga Nasional Berhad (TNB) sendiri. Jika terdapat sebarang perubahan, anda boleh merujuk halaman link yang disediakan. Sertai portal telegram terbaik Malaysia untuk permohonan jawatan kosong yang lain

Telegram Official Permohonan Kerja

Terkini : Kekosongan Jawatan di Tenaga Nasional Berhad Bulan Disember | Permohonan Dibuka Sekarang!

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan TNB?

Tenaga Nasional Berhad atau panngilan singkatnya yang terkenal dengan TNB adalah sebuah syarikat yang sudah menjadi buah mulut di kalangan masyarakat Malaysia tidak kira bangsa Melayu, Cina atau India. Ini menunjukkan TNB adalah sebuah syarikat yang memiliki kejayaan yang begitu besar dalam Malaysia. Jadi, rebutlah peluang keemasan jawatan kosong yang ditawarkan sekarang!

Maklumat Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

 1. Jawatan Kosong : Manager Building Information Modelling (BIM)
 • Nama Majikan : Tenaga Nasional Berhad (TNB)
 • Lokasi Kekosongan Jawatan : Rujuk Iklan yang disediakan

Manager Building Information Modelling (BIM) adalah satu tugas dalam menyelia perancangan, penyelarasan dan pengahasilan serta membantu dalam meningkatkan kemahiran seluruh unit jabatan dalam TNB. Anda boleh dapatkan info yang lebih lanjut mengenai tugasan Manager Building Information Modelling (BIM) di link yang telah kami sediakan untuk anda.

2. Jawatan Kosong  : Legal Executive

 • Nama Majikan : Tenaga Nasional Berhad (TNB)
 • Lokasi Kekosangan Jawatan : Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, MY, 59200
 • Gaji Bulanan : RM3,200
 • Status Jawatan : Kontrak

Perhatian buat para pemohon, untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai butiran jawatan kosong Manager Building Information Modelling (BIM) dan Legal Executive, anda boleh ke halaman portal link kami sediakan ini

Info Building Information Modelling (BIM) Manager

Info Legal Executive

Jawatan Kosong TNB 

Apakah Syarat Kelayakan Kedua-dua Jawatan Kosong Yang Telah Ditawarkan?

Bagi anda yang sudah benar-benar sudah berminat dengan kedua-dua kekosongan jawatan yang telah ditawarkan, perlulah anda lihat dari segi kelayakan anda dengan kedua-dua kekosongan jawatan tersebut sebelum anda membuat permohonan. Oleh itu, buat calon–calon yang ingin buat permohonan, sila pastikan anda benar-benar ikuti langkah-langkah permohonan kerja kosong ini sebagaimana yang ditetapkan majikan.

 1. Calon mestilah warganegara Malaysia
 2. Calon pemohon perlulah memilki Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A”Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang mana telah diiktiraf Malaysia
 3. Selain itu, calon juga perlu memilki cukup syarat akademik seperti yang telah ditetapkan majikan
 4. Mempunyai minat untuk  membina kerjaya bersama majikan
 5. Memiliki pengetahuan yang luas
 6. Serta mempunyai ciri–ciri dalam kepimpinan dan lain-lain

Perhatian, dengan segala syarat kelayakan yang telah diiklankan adalah anda amat dipelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan tersebut dengan kadar segera sebelum tiba tarikh tutup permohonan.

Apakah Kelebihan Jawatan Kosong Tersebut?

Anda akan mendapat gaji dengan kepelbagaian imbuhan yang menarik seperti yang telah ditawarkan. Selain itu, anda akan disediakan cuti tahunan serta cuti sakit dan lain-lain.

8aed6892 fba0 40bf bb14 93f34208ac1b 1
https://www.sistemguruonline.my/2023/09/jadual-gaji-minima-maksima-skim-perkhidmatan-sistem-maklumat-f.html

Tarikh Buka dan Tutup Permohonan

Bilakah tarikh dibuka dan ditutup permohonan?

Buat para pemohon yang berminat dan ingin mencuba dengan menghantar permohonan, perlu untuk anda tahu waktu tarikh dibuka permohonan dan ditutup permohonan supaya anda tidak terlepas peluang membina kerjaya ini.

 1. Building Information Modelling (BIM) Manager, tarikh dibuka untuk permohonannya adalah sekarang dan perlu segera mengisi permohonan tersebut sebelum tiba tarikh tutup permohonan 14 Disember 2022 (Hari Rabu).
 2. Legal Executive(Contract), tarikh dibuka bagi permohonannya adalah sekarang dan calon-calon perlulah segera mengambil peluang ini dengan mengisi permohonan tersebut sebelum tarikh tutup 22 Disember 2022 (Hari Khamis).

PERHATIAN, bagi calon-calon yang menghantar melebihi tarikh yang telah ditetapkan majikan, maka permohonan anda akan ditolak. Hanya calon yang layak sahaja akan disenarai pendek untuk dipanggil temuduga.

Bagaimanakah cara membuat permohonan?

Untuk pengetahuan buat para calon, permohonan bagi jawatan kosong ini boleh dibuat dengan kadar segera melalui laman web yang telah disediakan.

https://jobs.tnb.com.my

Semoga para pemohon mendapat kejayaan dalam kerjaya bersama Tenaga Nasional Berhad

Jangan lupa untuk sertai telegram Sistem Guru Online bagi mendapatkan info-info dan maklumat-maklumat yang terkini dan bermanfaat

https://telegram.me/sistemguruonline

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati