Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Besar-Besaran di Tenaga Nasional Berhad (TNB) Effective Oktober 2022

Tenaga Nasional Berhad

Terkini: Pengambilan Jawatan Besar-Besaran Di Tenaga Nasional Berhad(TNB) | Permohonan Dibuka Bermula Hari Ini. Terbaru maklumat diterima peluang kerjaya di sebuah syarikat milik Kerajaan (GLC) telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Syarikat yang menawarkan perkhidmatan elektrik tersebut telah membuka peluang kerjaya besar-besaran pada rakyat Malaysia untuk mengisi kekosongan yang sedia ada pelbagai jawatan. Permohonan jawatan kosong di syarikat tersebut merupakan peluang keemasan kepada rakyat Malaysia untuk menjadi sebahagian daripada mereka yang berkhidmat kepada kerajaan Malaysia.

Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan dan memerlukan maklumat lanjut anda boleh merujuk maklumat di bawah.

Terkini: Pengambilan Jawatan Besar-Besaran Di Tenaga Nasional Berhad(TNB) | Permohonan Dibuka Bermula Hari Ini

Apakah Jawatan Kosong yang Ditawarkan?

Permohonan jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad dibuka kepada rakyat Malaysia dan permohonan hendaklah dibuat secara atas talian sahaja. Permohonan jawatan kosong ndaklah mengikuti kelayakan akademik bersesuaian dengan jawatan yang ditawarkan bermula daripada SPM, Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan :

  • Kerani
  • Juruteknik
  • Operator
  • Pengurus kewangan

Sektor : Syarikat Milik Kerajaan(GLC)

Taraf Jawatan : Kontrak / Tetap

Segala data berkenaan jawatan kosong yang diiklankan oleh pihak majikan adalah berdasarkan maklumat rasmi daripada pihak majikan tersendiri. Bagi sebarang perubahan adalah merujuk kepada laman rasmi daripada pihak majikan itu sendiri.

Bilakah Permohonan Jawatan kosong Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan jawatan kosong dibuka bermula hari ini dan akan ditutup apabila dimaklumkan oleh pihak majikan sendiri. Permohonan boleh dibuat melalui laman rasmi carian kerja di Malaysia.

Bagi membuat permohonan jawatan kosong anda boleh merujuk kepada maklumat yang disediakan di bawah. ( Rujuk iklan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Bagi membuat permohonan jawatan kosong hendaklah merujuk kepada syarat-syarat kelayakan dibawah:

  1. Mestilah berumur 18 tahun keatas.
  2. Merupakan warganegara Malaysia
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia. Bermula dari SPM.

Ikuti cara permohonan jawatan kosong di TNB dibawah.

Mohon juga jawatan:

Permohonan Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad (TNB) Tahun 2022

Makluman berkenaan permohonan, khusus kepada calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad , anda boleh membuat permohonan dengan kadar segera sebelum tarikh tarikh tutup.

Kepada calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan secara atas talian melalui syarat dan juga penetapan yang ditetapkan oleh pihak TNB sendiri.  Anda boleh merujuk makluman dari  iklan dari , syarat-syarat dan cara permohonan jawatan mengikut makluman dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Di TNB

Kepada anda yang berminat memohon jawatan kosong di TNB, selepas meneliti iklan dan syarat-syarat permohonan anda boleh membuat permohonan segera dan hendaklah menepati syarat-syarat permohonan. Sila ikuti cara permohonan jawatan di bawah.

Cara Memohon Jawatan Kosong Di Syarikat Tenaga Nasional Berhad (TNB) Bagi Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat melalui laman rasmi carian kerja Malaysia iaitu Jobstreet.com. Iklan jawatan kosong TNB ditawarkan melalui laman tersebut. Bagi anda yang ingin membuat permohonan, anda boleh ikuti cara-cara dibawah:

1. Daftar masuk akaun di laman jobstreet.com : https://www.jobstreet.com.my. Bagi mereka yang pertama kali memohon, sila daftar dan masukkan butiran lengkap anda dahulu semasa proses pendaftaran akaun.

2. Selepas selesai proses log masuk, anda boleh meneliti dahulu iklan jawatan kosong. Di pautan :

Iklan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB)

3. Permohonan boleh dibuat terus melalui pautan iklan diatas. Selepas selesai membuat permohonan,sila sahkan permohonan anda.

Peluang Kerjaya Di Syarikat Tenaga Nasional Berhad Tahun 2022

Jangan lepaskan peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada syarikat milik kerajaan glc itu bernama syarikat Tenaga Nasional Berhad yang sememangnya kita ketahui terkenal dengan perkhidmatan penyediaan elektrik kepada rakyat Malaysia. Ini merupakan peluang keemasan kepada mereka yang mencari pekerjaan di bawah sektor kerajaan Malaysia.

Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan maklumat berkenaan jawatan kosong  terkini di Malaysia Anda boleh ikuti telegram kerjaya kami di pautan di bawah:

https://t.me/officialpermohonankerja

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati