Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan Effective Sehingga 6 Oktober 2022

Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri
Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan l Permohonan Dibuka Sehingga 6 Oktober 2022. Berita terbaru diterima, peluang kerjaya baharu sahaja dibuka kepada rakyat Malaysia. Peluang kerjaya dibawah sektor kerajaan merupakan peluang dan ruang untuk para pemohon memulakan dan mengorak langkah perkhidmatan awam.

Bekerja di pentadbiran milik kerajaan negeri merupakan peluang yang harus direbut oleh rakyat Malaysia. Banyak kelebihan kepada pemohon yang berjaya. Kerajaan juga memperuntukkan elaun khas kepada para pekerja dibawah jabatan mereka.

Bagi rakyat Malaysia yang berminat untuk membuat permohonan,anda dipersilakan merujuk maklumat mengenai kerjaya kerja kerajaan dibawah.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi kami ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan l Permohonan Dibuka Sehingga 6 Oktober 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan Oleh Majikan?

Untuk pengetahuan semua rakyat Malaysia, anda boleh membuat permohonan jawatan melalui secara atas talian. Permohonan juga boleh dilakukan segera dan hendaklah berdasarkan kelayakan akademik seperti PMR, SPM, Diploma dan Ijazah. Berikut merupakan maklumat jawatan kosong.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

Sektor : Kerajaan

Taraf Jawatan : Tetap/Kontrak

Untuk makluman kepada pemohon, segala maklumat permohonan dan syarat permohonan adalah mengikut ketetapan pihak majikan. Segala perubahan dan kekosongan jawatan adalah merujuk kepada pihak majikan yang rasmi.

Bilakah Permohonan Dibuka Dan Ditutup?

8e5383dc 940f 4993 af70 29794bba49c5 1

Makluman penting permohonan, permohonan mula dibuka sekarang dan akan ditutup pada 6 Oktober 2022.

Permohonan boleh dibuat segera, bagi membuat permohonan anda disarankan merujuk iklan,syarat dan cara permohonan dibawah.

Apakah Syarat Kelayakan Bagi Membuat Permohonan?

Bagi mereka yang berminat untuk membuat permohonan, anda boleh membuat permohonan berdasarkan kelayakan terlebih dahulu. Berikut merupakan kelayakan syarat permohonan jawatan kosong:

  1. Mestilah warganegara Malaysia
  2. Berumur 18 tahun keatas
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang sepadan dengan jawatan yang ditawarkan.

Bagi anda yang ingin mengetahui lebih lanjut iklan dan cara permohonan, anda boleh merujuk dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong bagi jawatan Penolong Pegawai Pertanian Gred G29 boleh dimohon  segera secara atas talian. Permohonan hendaklah selesai dimohon sebelum tarikh 6 Oktober tahun 2022.

Bagi anda yang berminat membuat permohonan, anda boleh merujuk iklan , syarat-syarat dan cara permohonan di laman rasmi permohonan dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan

Calon yang berminat untuk memohon setelah meneliti iklan dan syarat-syarat, anda boleh terus membuat permohonan jawatan segera sebelum tarikh tutup iaitu pada 6 Oktober 2022.

Cara Membuat Permohonan Jawatan

Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9): https://spa9.spa.gov.my.

Calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temu duga dikemas kini pada atau sebelum tarikh tutup iklan.

Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 6 Oktober 2022 (Khamis), jam 11.59 malam.

Peluang Kerjaya Dibawah Sektor Kerajaan Malaysia

Kini, selaku rakyat Malaysia,anda boleh membuat permohonan jawatan kosong segera. Pastikan segala isian maklumat permohonan anda adalah tepat dan betul. Sila pastikan juga anda bersiap sedia sekiranya dipanggil hadir temu duga nanti.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati