Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Pelbagai Jawatan Besar-besaran di Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta Effective Sehingga 6 Oktober 2022

JAWATAN KOSONG JABATAN PENILAIAN HARTA

Terkini : Pengambilan Pelbagai Jawatan Besar-Besaran Di Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 6 Oktober 2022. Makluman terbaru,Berita baik kepada rakyat Malaysia, pihak Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta baharu sahaja membuka peluang kerjaya kepada semua rakyat yang layak memohon.

Jabatan tersebut merupakan sebuah jabatan yang bertanggungjawab dalam menguruskan hal ehwal perkaitan harta dan penilaian. Di samping itu juga,pihak Jabatan itu juga memainkan peranan penting dalam mengurus pelbagai cabang perkaitan harta. Kefungsian Jabatan berkaitan harta menjadikan ia merupakan tempat rujukan bagi rakyat Malaysia dalam pelbagai urusan.

Bagi pemohon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong, anda boleh ikuti maklumat jawatan kosong dibawah.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Pelbagai Jawatan Besar-Besaran Di Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 6 Oktober 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan Oleh Jabatan?

Untuk makluman kepada para pemohon, anda boleh membuat permohonan secara atas talia sebelum tarikh tutup, 6 Oktober 2022. Permohonan anda hendaklah berdasarkan kelayakan anda dari PMR,SPM, Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan:

Jawatan:

Sektor : Kerajaan

Taraf Jawatan : Kontrak/Tetap

Segala maklumat jawatan kosong adalah berdasarkan maklumat rasmi dari laman web rasmi pihak majikan. Segala permohonan dan tatacara permohonan adalah bergantung kepada pihak majikan.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong Dibuka Dan Ditutup?

6ca7d1df e0d1 4486 b632 90fa319111bc 1
Jabatan Penilaian

Untuk makluman kepada pemohon, anda hendaklah cakna akan tempoh permohonan. Permohonan bagi jawatan kosong dibuka bermula sekarang dan akan ditutup pada 6 Oktober 2022.

Permohonan boleh dibuat segera sebelum tarikh tutup. Permohonan juga hendaklah dibuat dengan lengkap dan tepat.

Apakah Syarat Kelayakan Bagi Permohonan Jabatan Penilaian?

Syarat kelayakan bagi permohonan adalah berdasarkan syarat umum permohonan pekerjaan di Malaysia. Berikut merupakan syarat kelayakan permohonan:

  1. Merupakan warganegara Malaysia
  2. Mestilah berumur 18 tahun keatas
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang setaraf dengan kelayakan jawatan.

Bagi pemohon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan, anda boleh merujuk iklan, syarat dan cara permohonan dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat secara atas talian (Online) sahaja dan boleh dibuat permohonan sebelum tarikh tutup 6 Oktober 2022.

Pemohon diminta untuk membuat permohonan segera untuk mengelakkan sebarang masalah berlaku. Bagi membuat permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Penilaian Gred W29, anda perlu merujuk terlebih dahulu iklan jawatan , syarat permohonan dan cara permohonan dibawah:

Iklan Jawatan , Syarat permohonan Dan Cara Permohonan Jawatan

Khusus kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk membuat permohonan jawatan anda boleh merujuk cara-cara permohonan jawatan dibawah. Permohonan juga hanya sah dimohon sebelum tarikh tutup sahaja. Sila rujuk dibawah.

 Cara Permohonan Jawatan Penolong Penolong Pegawai Penilaian Gred W29 Tahun 2022

  • Kepada Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9): https://spa9.spa.gov.my.
  • Calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temu duga dikemas kini pada atau sebelum tarikh tutup iklan.
  • Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 6 Oktober 2022, jam 11.59 malam.

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Permohonan Para Pemohon Jabatan Penilaian

Dinasihatkan kepada para pemohon untuk bersiap sedia membuat permohonan dan untuk panggilan temuduga. Bagi pemohon yang berjaya dipanggil, buat sebaik mungkin lakukan persiapan rapi dan pastikan fail-fail dokumen mestilah dalam keadaan lengkap dan tersusun.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati