Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di UITM Cawangan Kelantan Effective Sehingga 14 September 2022

JAWATAN KOSONG UITM KELANTRAN

Jawatan Kosong Di UITM Cawangan Kelantan l Permohonan Dibuka Sehingga 14 September 2022. Untuk makluman semua, Universiti Teknologi Mara baharu sahaja membuka peluang pekerjaan kepada rakyat Malaysia bagi bulan September.

Universiti Teknologi Mara merupakan antara Universiti yang ternama di Malaysia. Dengan pengalaman dan sejarah yang ada menjadikan Universiti Teknologi Mara sebagai Universiti yang berprestij di Malaysia. Universiti Teknologi Mara yang merupakan dibawah selian MARA bertindak sebagai menjaga kepentingan bangsa bumiputera di Malaysia.

Universiti Teknologi Mara sememanngnya terkenal dengan pelbagai pencapaian dalam dan luar negara. Kejayaan yang direkodkan Universiti Teknologi Mara menjadikan ia sebagai Universiti yang berjaya di Malaysia. Inilah peluang kepada anda, rakyat Malaysia untuk menjadi sebahagian Universiti yang terbaik di asia tenggara.

Kepada calon yang berminat, anda boleh dapatkan maklumat lanjut dibawah dan boleh kemukakan permohonan mengikut syarat dibawah.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Jawatan Kosong Di UITM Cawangan Kelantan l Permohonan Dibuka Sehingga 14 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan Di Universiti Teknologi Mara?

Jawatan yang ditawarkan di Universiti Teknologi Mara terdapat kekosongan jawatan yang perlu diisi segera. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda boleh buat permohonan yang berdasarkan kelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Tetap/Kontrak

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Universiti Teknologi Mara (UITM). Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data Universiti.

Bila Permohonan Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan akan ditutup pada  14 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara. (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon Di Universiti Teknologi Mara?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UITM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Teknologi Mara (UITM) Cawangan Kelantan Tahun 2022

Khas kepada calon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UITM) Cawangan Kelantan tahun 2022 , Calon boleh membuat permohonan dengan  segera sebelum tarikh 14 September 2022 iaitu tarikh tutup permohonan.

Untuk pemberitahuan kepada pada bakal calon, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan juga penetapan yang ditetapkan oleh pihak Universiti Teknologi Mara(UITM).  Anda boleh merujuk makluman dari  iklan dari UITM, syarat-syarat dan cara permohonan jawatan di Universiti Teknologi Mara(UITM) mengikut makluman dibawah:

Pekerja Sambilan Harian (PSH) Pegawai Eksekutif Gred N29

Permohonan jawatan kosong di UITM cawangan Kelantan akan ditutup pada 14 September 2022. Jadi, bagi para calon hendaklah membuat permohonan segera.

Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di UITM Cawangan Kelantan

1. Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh diperoleh dengan melayari laman sesawang UiTM Cawangan
Kelantan.https://kelantan.uitm.edu.my/index.php.

2. Sila kemukakan salinan permohonan/dokumen (PDF) melalui link seperti berikut:
https://forms.gle/uoiymy94TUUwebiWA

3. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

4. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas dua (2) minggu dari
tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA: 14 SEPTEMBER 2022 (RABU)

Semoga Dipermudahkan Urusan Para Pemohon Jawatan Kosong UITM Cawangan Kelantan

Kepada para pemohon, diminta untuk membuat permohonan dan memasukkan butiran permohonan dengan lengkap dan tepat. Segala resume, file , dan sijil hendaklah disusun untuk memudahkan urusan para pemohon. Semoga segala usaha dan tawakkal para pemohon peroleh kejayaan dan dimurahkan rezeki selalu. Ikhlas, Admin Jan.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati