Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Besar-Besaran Effective Sehingga 26 Ogos 2022

lgm 2022

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 26 Ogos 2022. Lembaga Getah Malaysia telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Lembaga Getah Malaysia merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Lembaga Getah Malaysia merupakan Lembaga yang menguruskan hal ehwal kebajikan dan pengurusan para pekebun yang mengusaha industri getah yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan bantuan serta memastikan tanggungjawab  terjaga yang penting kepada pengusahaan bidang pertanian. Lembaga Getah Malaysia yang merupakan Lembaga yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan perancangan pembangunan dan bantuan dalam industri pertanian di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 26 Ogos 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Lembaga Getah Malaysia  terdapat kekosongan jawatan. Terdapat jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :

1. Akauntan Gred WA48
2. Pegawai Tadbir Gred N41
3. Pegawai Tadbir (Ekonomi) Gred Q41/Q43/Q47/Q51/Q53
4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
5. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
6. Penolong Pegawai Tadbir (Penerbitan) Gred N29
7. Pembantu Kemahiran Gred H19
8. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
Pembantu Penyelidik Gred Q19
9. Pemandu Kenderaan Gred H11
10. Pembantu Awam Gred H11
11. Operator Loji Gred H11
12. Pembantu Operasi Gred N11

  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Getah Malaysia (LGM) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 26 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 26 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Lembaga Getah Malaysia (LGM)Anda boleh merujuk makluman dari pihak Lembaga Getah Malaysia (LGM)  dibawah berkenaan iklan, syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

Iklan Dan Syarat Jawatan Kosong Di LGM 2022

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Lembaga Getah Malaysia (LGM) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 26 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Membuat Permohonan Jawatan Di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Kepada calon yang berminat membuat permohonan, anda boleh membuat permohonan secara online berdasarkan iklan yang disediakan diatas. Pemohon diminta untuk pergi ke pautan yang disediakan mengikut gred jawatan.

lgm

Tarikh tutup permohonan ialah pada 26 Ogos 2022 (Khamis). Permohonan yang lewat diterima tidak akan dilayan.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati