Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Eksekutif Dan Pengaturcara (Programmer) di Universiti Malaya Effective Sehingga 18 Julai 2022

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI MALAYA

Terkini : Pengambilan Jawatan Eksekutif Dan Pengaturcara(Programmer) Di Universiti Malaya Tahun 2022 lGaji RM1,960 hingga RM5,459 lPermohonan Dibuka Sehingga 18 Julai 2022. Universiti Malaya(UM) telah membuka  jawatan kosong Eksekutif Dan Pengaturcara(Programmer) kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Universiti Malaya(UM) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana UM merupakan Universiti Awam yang menjadi tempat pusat ilmu di Kuala Lumpur yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi maklumat dan pendidikan serta memastikan pendidikan yang penting kepada pelbagai bangsa dan kaum yang menjadi penuntut. Universiti Malaya(UM) yang merupakan Universiti Awam yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana merupakan antara Universiti yang berprestij dalam sejarah pendidikan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Eksekutif Dan Pengaturcara(Programmer) Di Universiti Malaya Tahun 2022 lGaji RM1,960 hingga RM5,459 lPermohonan Dibuka Sehingga 18 Julai 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Universiti Malaya(UM) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
    • Eksekutif (Gaji : RM1,960-RM5,459)
    • Pengaturcara (Programmer) (Gaji : RM1,960-RM5,459)
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Universiti Malaya(UM) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

9e20d946 8679 4a70 8071 7df40cade8e9 1

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula awal Julai dan permohonan akan ditutup pada 18 Julai 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara manual, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Universiti Malaya(UM). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaya(UM) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia(UM) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaya(UM) tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 18 Julai 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Universiti Malaya(UM).  Anda boleh merujuk makluman dari pihak UM  dibawah berkenaan cara permohonan:

3db219bf f3ef 400d 9b10 65c8d79f00f5 2

Syarat-Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Eksekutif Dan Pengaturcara(Programmer)

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Eksekutif dan Pengaturcara(Programmer)  di Universiti Malaya tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak UM sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 18 Julai 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Permohonan Jawatan Kosong Eksekutif Dan Pengaturcara(Programmer)

Permohonan jawatan di atas perlu dibuat secara dalam talian (online) melalui:

http://career.umcced.edu.my

Tarikh tutup permohonan adalah pada 18 Julai 2022.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Eksekutif dan Pengaturcara(Programmer)  di Universiti Malaya tahun 2022 merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati