Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Semakan Keputusan Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam Semester Satu Tahun 2018

Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam
Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam

Semakan Keputusan Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam Semester Satu Tahun 2018. Terkini daripada Bahagian Pengurusan Sekolah Harian (BPSH), Kementerian Pendidikan Malaysia berkaitan status semakan rayuan bagi mengikuti Tingkatan Enam Semester 1 Tahun 2018.

44

Semakan Keputusan Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam Semester Satu Tahun 2018

Sukacita dimaklumkan bahawa Semakan Keputusan Rayuan Atas Talian ke Tingkatan Enam Semester Satu Tahun 2018 boleh dilakukan pada tarikh berikut:

11 JUN 2018 SEHINGGA 30 JUN 2018

Semakan boleh dilakukan dengan melayari portal rasmi Aplikasi dalam Talian Tingkatan Enam, Bahagian Pengurusan Sekolah Harian (BPSH) di SINI

SEMAKAN KEPUTUSAN RAYUAN MENGIKUTI TINGKATAN 6 DI SINI

cats2

Sekian, semoga perkongsian ini iaitu Semakan Keputusan Rayuan dalam Talian ke Tingkatan Enam Semester Satu Tahun 2018 dapat memberikan informasi terkini buat semua. Semoga berjaya. Semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahkan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati