eGTukar – Mulai 8.00 Malam, 9 Jun 2018, Semakan Penempatan Guru yang Lulus Pertukaran antara Negeri/Bahagian, Pertukaran antara Daerah dan Pertukaran dalam Daerah

 

EGTUKAR

eGTukar – Mulai 8.00 Malam, 9 Jun 2018, Semakan Penempatan Guru yang Lulus Pertukaran antara Negeri/Bahagian, Pertukaran antara Daerah dan Pertukaran dalam Daerah. Terkini daripada┬áBahagian Pengurusan Sekolah Harian, Kementerian Pendidikan Malaysia berkaitan eGTukar.

KEPUTUSAN PERMOHONAN PERTUKARAN GURU SESI JUN 2018

Presentation1 1

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA KEPUTUSAN KELULUSAN PERMOHONAN PERTUKARAN GURU SERTA PENEMPATAN BAGI SESI JUN 2018 BOLEH DISEMAK MENGIKUT KETETAPAN BERIKUT :

A) MULAI 8.00 MLM, 1 JUN 2018 KELULUSAN PERMOHONAN PERTUKARAN ANTARA NEGERI/BAHAGIAN

B) MULAI 8.00 MLM, 9 JUN 2018 SEMAKAN PENEMPATAN GURU YANG LULUS PERTUKARAN ANTARA NEGERI/BAHAGIAN, PERTUKARAN ANTARA DAERAH DAN PERTUKARAN DALAM DAERAH

C) SEMUA PERTUKARAN BERKUAT KUASA 11 JUN 2018.

SEMUA PERMOHONAN YANG TIDAK BERJAYA BAGI SESI JUN 2018 AKAN DIPERTIMBANGKAN SEMULA BAGI SESI JANUARI 2019.

SILA AMBIL PERHATIAN BAHAWA PERTUKARAN YANG DILULUSKAN ADALAH MUKTAMAD DAN TIDAK BOLEH DIBATALKAN.

Layari portal rasmi eGTukar di SINI

Sekian perkongsian pada kali ini. Semoga berjaya dan semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahkan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.