Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Pada kali ini, kami mengongsikan jadual bagi salah satu peperiksaan terbesar di peringkat sekolah di Malaysia, iaitu Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi tahun ini iaitu tahun 2018.

Umum sedia maklum, peperiksaan PT3 pada tahun ini akan dilaksanakan di semua sekolah menengah di Malaysia bermula pada 13 November sehingga 03 Disember (bagi Ujian Bertulis).

Berdasarkan Lembaga Peperiksaan Malaysia, jadual waktu peperiksaan bagi SPM 2018 masih pada peringkat draf. Sekiranya berlaku perubahan, kami akan berikan informasi terkini dari semasa ke semasa kepada anda. Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018 ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah bersumberkan Lembaga Peperiksaan Malaysia.

Dapatkan “Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018 (Draf)

SUMBER : LEMBAGA PEPERIKSAAN MALAYSIA

 

Semoga perkongsian kali ini iaitu Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2018 sedikit sebanyak dapat membantu anda khususnya kepada ibu bapa, warga pendidik dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini dalam membuat persediaan. Semoga berjaya dan teruskan menyokong kami di Sistem Guru Online, Komuniti Pendidikan Malaysia.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>