Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan NSK Grocer Bagi Kemasukan Bulan 11

Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Maklumat terkini mengenai pengambilan jawatan NSK Grocer bagi kemasukan bulan 11 ini kini dibuka! kepada semua warga negara yang mencukupi kelayakan yang ditetapkan diminta untuk membuat permohonan dengan segera bagi pengambilan kali ini.

Ikuti telegram kami mengenai jawatan yang terbaru di peringkat swasta dan kerajaan:

Deskripsi Penuh Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Pengenalan

Asal NSK Grocer merupakan satu bisnis keluarga Lim, pada tahun 1985 perniagaan ini hanya menjual barangan runcit dan beberapa jenis barangan rumah di pasar Chow Kit. Oleh itu, kecekapan pengurusan keluarga Lim menyebabkan dari perniagaan kiosk kecil berkembang kepada kedai runcit besar yang menawarkan pelbagai barangan keperluan runcit dan barangan rumah.

Cawangan pertama yang besar di buka pada tahun 1991 yang bertempat pada Jalan Raja, Kuala Lumpur. Pada tarikh pertama cawangan pertama dibuka hingga sekarang, NSK Grocer telah mampu membuka sebanyak lebih 30 cawangan di seluruh Malaysia. Kebanyakan NSK Grocer menyewa lot di beberapa lot di mall besar di sekitar Selangor & Kuala Lumpur.

Pada 11 Januari 2022, NSK Grocer yang dikenali sebagai kedai runcit terbesar dan pertama di tengah-tengah Kuala Lumpur dengan konsep baharu dan moden, dilancarkan di Quill City Mall, menawarkan rangkaian luas produk tempatan dan import berkualiti pada harga berpatutan. Menjangkau lebih 85,000 kaki persegi (7,900 m2), termasuk bahagian makanan segar terbesar, bahagian barangan kering, bahagian borong dan delicatessen.

NSK Trade City Pandan
Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Jawatan-jawatan yang Dibuka Oleh Pihak NSK Grocer

Dalam iklan yang dikeluarkan adalah merujuk kepada beberapa jawatan diperlukan bagi membantu urusan operasi pasaraya mereka . Berikut adalah jawatan yang ditawarkan dan diperlukan, boleh rujuk jawatan dan tugas kerja melalui jadual dibawah:

JawatanSkop Kerja
Pengurus HypermarketTugas utama adalah menjalankan operasi harian, mengawasi prestasi krew, dan memastikan kelancaran operasi perniagaan. Kebolehan dalam pengurusan adalah amat penting untuk jawatan ini.
Juru Audit Stok & KewanganMemastikan setiap keluar masuk duit market dengan baik tanpa ada masalah dan pastikan stok barangan masih dalam kondisi terjaga setiap masa.
Pengurus TeknologiPihat IT hendaklah bertanggungjawab untuk sistem teknologi maklumat sekuriti, rangkaian komputer, dan melibatkan peranti yang berkaitan dan diperlukan.
Pengurus Sumber ManusiaTugas pihak pengurus sumber manusia adalah memastikan setiap kemasukan, etika, skop tugas pekerja akan dipantau dan perlu dikemaskini setiap masa sebagai rekod syarikat.
Kakitangan SokonganTugas ini termasuk dalam beberapa skop kerja diperlukan antaranya juruteknik, kakitangan penyelenggaraan, pembantu pejabat dan beberapa lagi bagi membantu untuk tingkatkan kualiti operasi hypermarket.
Pekerja JualanStaf yang bertanggungjawab untuk melayani pelanggan, mengisi rak, dan menjalankan operasi harian.

Syarat Kelayakan

Untuk mohon kerja terdapat beberapa kriteria kelayakan yang diinginkan untuk para pemohon ikuti. Syarat kelayakan ini adalah syarat umum:

 1. Umur permohonan anda mestilah berumur 18 tahun keatas
 2. Warganegara Malaysia
 3. Kelayakan Minima SPM,Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang setaraf dengannya.
 4. Boleh bekerja mengikut masa yang ditetapkam.
 5. Boleh bekerja pada Hujung Minggu & Cuti Umum
 6. Bersedia untuk kira lebih masa

Kelebihan Bekerja

Disini beberapa manfaat umum yang disediakan oleh pihak lulu hypermarket kepada semua para pekerja. Mereka menyediakan pelbagai kelebihan sekiranya anda layak mendapat pekerjaan dibawah mereka:

 • Caruman Perkeso
 • Caruman KWSP
 • Cuti Am
 • Perkembangan kerjaya
 • Cuti sakit
 • Elaun pengangkutan
 • Bayaran kerja lebih masa
photo 2023 11 05 17 14 45
Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Langkah Perlu Dibuat Untuk Mohon Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Berikut Langkah Permohonan

Anda perlu membuat permohonan jawatan ini berdasarkan peluang pekerjaan kini diadakan di semua outlet. Anda boleh mendapatkan informasi dan maklumat berkaitan dengan selanjutnya dengan menghubungi mereka pada semua outlet. 

Sila rujuk “Our Branches” untuk dapatkan maklumat perhubungan kekosongan jawatan dan menghubungi pihak pengurusan sumber manusia NSK Grocer dengan segera.

244679176 157599233250833 950293260546081451 n
Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Lokasi Jawatan yang ditawarkan

Para calon yang berminat nak membina karier bersama NSK Grocer mestilah rujuk senarai lokasi cawangan di seluruh Malaysia. Untuk memohon jawatan yang dibuka, anda hanya perlu merujuk terus kepada setiap perkhidmatan cawangan mereka.

Kami telah menyediakan pautan Google Maps untuk memudahkan anda mencari lokasi NSK Grocer serta maklumat yang anda perlu berkomunikasi. Untuk senarai lokasi rasmi dan butiran yang lebih terperinci, anda boleh melayari laman web rasmi NSK Grocer. sila tekan tombol dibawah untuk ketahui cawangan di seluruh Malaysia:

Maklumat Tambahan Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Sebarang pertanyaan dan penghantaran reseume atau cv mestilah dihanta melalui emel yang telah diberikan. Berikut emelnya:

Emel Nsk Grocer
[email protected]

FAQs Pengambilan Jawatan NSK Grocer

Apakah kelebihan bekerja dibawah Nsk grocer?

Nsk grover menyediakan pelbagai kelebihan antaranya caruman epf, Perkeso, cuti-cuti yang ditetapkan dan elaun

Berapa Cawangan NSK Grocer di seluruh Malaysia?

Outlet nsk grocer sudah melebihi 20 lebih yang telah dibuka seluruh Malaysia.

Berapakah gaji basic bagi jawatan di nsk grocer?

Bagi permulaan gaji adalah sebanyak RM1500 dan bergantung kelulusan anda atau jawatan anda sandang.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati