Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Kerja Part Time Taco Bell Bagi 3 Jawatan Diperlukan

Kerja Part Time Taco Bell

Mesti masih ramai tidak kenal kedai Taco Bell ? Pihak pengurusan telah keluarkan iklan kerja part time taco bell kepada semua rakyat yang ingin membantu kudrat tenaga di beberapa outlet taco bell seluruh Malaysia.

Jadi, pihak Taco bell mengalu-alukan kepada orang ramai untuk memohon sambil menimba pengalaman kerja dibawah kendalian fnb. Permohonan ini bergantung kepada flesksibel masa anda dan jawatan yang anda minati, rujuk info permohonan dibawah

Maklumat Ringkas Kerja Part Time Taco Bell

Pengenalan

Taco Bell berasal dari California, Amerika Syarikat. Ia diasaskan oleh Glen Bell, dan dia membuka restoran Taco Bell yang pertama pada tahun 1962 di Downey, California. Sebelum Taco Bell, dia pada asalnya memiliki dan mengendalikan gerai hamburger yang dipanggil Bell’s Hamburgers di California, dibina pada tahun 1948 di sempadan San Bernardino dan bandar Colton. Glen membuka gerai taco pertamanya, Taco Tia pada tahun 1954, menjual taco.

Taco bell bermula dibuka di Malaysia pada tahun 2021 setelah covid-19 sudah mulai membaik. Dan sekarang telah mempunyai 22 outlet di seluruh Malaysia.

photo 6199331967024085475 w
Kerja Part Time Taco Bell

3 Jenis Jawatan Dibuka Untuk Yang Berminat

Dalam iklan taco bell mereka telah membuka 3 jawatan diperlukan yang bagi kerja partime. Terdapat 3 jawatan yang ditawarkan, boleh rujuk jawatandan skop kerja melalui jadual dibawah:

JawatanSkop Kerja
Pengurus RestoranTugas utama adalah menjalankan operasi harian, mengawasi prestasi krew, dan memastikan kelancaran operasi perniagaan. Kebolehan dalam pengurusan adalah amat penting untuk jawatan ini.
Penolong Pengurus RestoranMemastikan staf restoran mematuhi garis panduan dan prosedur yang telah ditetapkan, memastikan stok mencukupi, khidmat pelanggan dan backup pengurus restoran jika perlu.
Kru RestoranBertugas untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan. Ini termasuk mengambil pesanan, menyediakan hidangan, dan memastikan perkhidmatan yang terbaik diberikan.
cvc
Suasana Kerja Part Time Taco Bell

Syarat Kelayakan Mohon Kerja Hot n Roll

Untuk mohon kerja di Taco Bell terdapat beberapa kriteria kelayakan yang diinginkan untuk para pemohon ikuti. Syarat kelayakan ini adalah syarat umum:

 1. Berumur 18 tahun dan keatas.
 2. Warganegara Malaysia
 3. Kelayakan Minima SPM,Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang setaraf dengannya.
 4. Boleh bekerja mengikut masa yang ditetapkam.
 5. Boleh bekerja pada Hujung Minggu & Cuti Umum
 6. Bersedia berpindah cawangan jika diperlukan

Kelebihan Bekerja di Taco Bell

Pengurusan Taco Bell sentiasa berikan yang terbaik untuk para pekerja. Mereka menyediakan pelbagai kelebihan sekiranya anda layak mendapat pekerjaan dibawah mereka. Berikut adalah kelebihan yang bakal anda dapat:

 • Caruman EPF
 • Caruman Perkeso
 • Cuti Am
 • Perkembangan kerjaya
 • Cuti sakit
 • Elaun pengangkutan
 • Bayaran overtime

Langkah Mohon Kerja Part Time Taco Bell

Senarai Lokasi Taco Bell bagi Rujuk Jawatan Kosong

photo 6199331967024085472 y
Kerja Part Time Taco Bell

Bagi individu yang berminat untuk bekerja di Taco Bell, sila merujuk senarai lokasi yang tersedia. Untuk memohon jawatan, anda hanya perlu merujuk kepada kekosongan yang diiklankan di mana-mana cawangan restoran.

Kami telah menyediakan pautan Google Maps untuk memudahkan anda mencari lokasi restoran serta maklumat hubungi yang berkaitan. Untuk senarai lokasi rasmi dan butiran yang lebih terperinci, anda boleh melayari laman web rasmi Taco Bell. Untuk mencari lokasi secara langsung, sila gunakan carian berikut:

Berikut Langkah Mohon Kerja Part Time


Anda boleh membuat permohonan pekerjaan di Taco Bell secara dalam talian atau hubungi bahagian pengurusan career mereka untuk pertanyaan lanjut. Selain itu, anda juga boleh menghantar cv permohonan pekerjaan melalui portal rasmi taco bell malaysia.

241336990 4400700306657704 3068387262619953277 n
IklanKerja Part Time Taco Bell

Berikut adalah beberapa langkah permohonan kerja yang anda boleh lakukan dengan beberapa langkah sahaja:

 1. Hantar CV Berserta Dokumen Berkaitan di Portal Rasmi Taco Bell :
  Anda boleh mengemukakan permohonan kerja dengan menghantar cv anda kepada mereka. Sila sertakan surat permohonan pekerjaan, resume, dan dokumen yang relevan jika anda ingin memohon separuh masa.Untuk link permohonan anda boleh rujuk pada yang berikut: Career Taco Bell

Setelah permohonan dihantar, disyorkan agar anda membuat persediaan yang rapi untuk temuduga sekiranya anda diterima atau dipanggil. Kami mengucapkan selamat maju jayadan mendoakan segala yang terbaik bagi permohonan kali ini dan harap anda berjaya!

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati