Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 Effective Sehingga 20 Oktober 2022

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29

Terkini : Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 l Permohonan Dibuka Sehingga 20 Oktober 2022. Terbaru diterima, peluang kerjaya terkini dibuka untuk rakyat Malaysia.Ini merupakan peluang yang harus direbut oleh rakyat Malaysia dalam usaha memenuhi jawatan kosong ditempat yang ditawarkan.

Jawatan sebagai seorang pendidik telah dibuka dan diberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk menjadikan profession pendidik sebagai kerajaya. Bekerja di bawah kerajaan sebagai majikan,ia merupakan peluang keemasan yang harus direbut oleh rakyat Malaysia.

Banyak kelebihan kepada para pemohon yang berjaya.Dibawah sektor Kerajaan juga akan memperuntukkan elaun khas kepada para pekerja dibawah sektor mereka.

Terkini : Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 l Permohonan Dibuka Sehingga 20 Oktober 2022

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan ?

Peluang terbuka jawatan kosong,Kini anda boleh membuat permohonan jawatan kosong melalui dan secara atas talian(Online) bagi jawatan yang ditawarkan dibawah. Permohonan juga boleh dilakukan secara segera dan mestilah berdasarkan kelayakan akademik yang ditawarkan dan disyaratkan sahaja.

Maklumat Jawatan

Jawatan:

Sektor : Kerajaan

Taraf Jawatan : Tetap/Kontrak

Pemberitahuan kepada mereka yang berminat untuk memohon, segala maklumat permohonan dan syarat permohonan adalah mengikut ketetapan pihak kerajaan sahaja. Segala perubahan dan kekosongan jawatan adalah merujuk kepada data pihak kerajaan yang rasmi.

Bilakah Permohonan Dibuka Dan Akan Ditutup?

interview 2211354 640 6

Makluman penting permohonan, permohonan mula dibuka pada 14 Oktober 2022 dan akan ditutup pada 20 Oktober 2022.

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat segera, bagi membuat permohonan anda dinasihatkan untuk merujuk iklan,syarat dan cara permohonan dibawah terlebih dahulu.

Apakah Syarat Kelayakan Bagi Membuat Permohonan?

Kepada anda yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong, anda boleh membuat permohonan berdasarkan kelayakan yang disenaraikan terlebih dahulu dan mestilah menepati kriteria. Berikut merupakan syarat kelayakan bagi permohonan jawatan kosong terkini:

  1. Pemohon mestilah merupakan warganegara Malaysia
  2. Pemohon merupakan mereka yang berumur 18 tahun keatas
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang sepadan dengan jawatan yang ditawarkan.

Kepada anda yang ingin mengetahui lebih lanjut iklan dan cara permohonan, anda boleh merujuk dibawah.

Permohonan Jawatan kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong bagi jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 boleh dimohon  segera secara atas talian sebelum tarikh tutup. Permohonan juga hendaklah selesai dimohon sebelum tarikh 20 Oktober tahun 2022.

Kepada anda yang berminat untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan, anda boleh merujuk iklan , syarat-syarat dan cara permohonan di laman rasmi permohonan dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG29

Untuk mereka yang berminat untuk membuat permohonan, setelah meneliti iklan dan syarat-syarat, anda boleh terus membuat permohonan jawatan segera sebelum tarikh tutup. Anda boleh merujuk kepada cara-cara permohonan seperti dibawah.

Cara Membuat Permohonan Jawatan

  1. Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9): https://spa9.spa.gov.my.
  2. Calon yang telah mendaftarkan diri bagi permohonan jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan anda masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon juga perlu memastikan pusat temu duga dikemas kini pada atau sebelum tarikh tutup iklan.
  3. Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 20 Oktober 2022 (Kahmis), jam 11.59 malam.

Sertai telegram jawatan kosong & Kerjaya semasa rakyat Malaysia:

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati