Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Official Jawatan Kosong di PERKESO Tahun 2022 Buka Permohonan Sehingga 5 November 2022

IMG 20221031 103446 527
PERKESO

Terkini : Jawatan Kosong Di PERKESO Tahun 2022 | Permohonan Dibuka Sehingga 5 November 2022.Makluman terbaru dan terkini, mengenai pengambilan jawatan kosong di sebuah Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) yang dibawah kerajaan Malaysia.Permohonan boleh dibuat segera dengan merujuk kepada iklan, syarat dan cara permohonan jawatan.

Ia merupakan pertubuhan yang bertanggungjawab di dalam Malaysia dalam menguruskan hal ehwal perkaitan keselamatan sosial pekerja rakyat Malaysia serta bertindak selaku pusat rujukan bagi hal-hal pekerjaan rakyat semalaysia

Bagi anda selaku rakyat Malaysia yang berminat untuk memulakan kerjaya dibawah pertubuhan milik kerajaan Malaysia, anda boleh membuat permohonan dengan ikuti maklumat lanjut jawatan dibawah.

Terkini : Jawatan Kosong Di PERKESO Tahun 2022 | Permohonan Dibuka Sehingga 5 November 2022 

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Terkini,baru sahaja dibuka permohonan jawatan kosong oleh pihak majikan, permohonan kini boleh dibuat segera dengan permohonan secara atas talian. Permohonan juga hendaklah dibuat berdasarkan kelayakan akademik bermula dari PMR, SPM ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan

Jawatan :

 • Pembantu Operasi
 • Penyelia Sajian Vokasional
 • Pengurus Kes (Case Manager)
 • Head Of Business Development
 • Pembantu Am Sajian Vokasional
 • Jururawat Junior (Pelbagai Lokasi)
 • Penolong Jurupulih (Pelbagai Lokasi)
 • Pembantu Dapur Masakan Vokasional
 • Demi Chef (Pembantu Pelatih Masakan Vokasional)

Sektor : Kerajaan

Taraf : Kontrak/Tetap

Permohonan jawatan kosong adalah berdasarkan kepada makluman pihak majikan.Bagi segala urusan dan maklumat serta perubahan adalah berdasarkan maklumat rasmi pihak majikan. Permohonan juga hendaklah mengikuti dengan penetapan oleh pihak majikan.

Bilakah Tempoh Permohonan Dibuka Dan Ditutup?

Untuk makluman kepada para pemohon, jawatan kosong di jabatan kerajaan adalah dibuka bermula sekarang dan akan ditutup pada 5 November 2022.

Pengambilan jawatan kosong ini hendaklah dimohon melalui secara atas talian sahaja serta mengikuti susur alur yang ditetapkan oleh pihak PERKESO.

Apakah Syarat Kelayakan Bagi Permohonan Jawatan Kosong?

Bagi pemohon yang ingin membuat permohonan, anda boleh membuat permohonan segera dengan merujuk syarat kelayakan mohon jawatan dibawah:

 1. Merupakan warganegara Malaysia
 2. Merupakan mereka yang berumur 18 tahun dan sihat tubuh badan.
 3. Mestilah mempunyai kelayakan minima Penilaian Sekolah Rendah(PMR) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) .

Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong dibawah majikan tersebut, anda boleh membuat permohonan dengan merujuk maklumat permohonan dibawah.

Mohon juga Jawatan Kosong Bulan Oktober 2022:

Permohonan Jawatan Kosong di PERKESO Tahun 2022

PERKESO
PERKESO

Calon yang berminat untuk mencuba peluang, calon boleh membuat permohonan jawatan kosong dengan kadar segera sebelum tamat tempoh permohonan. Permohonan juga hendaklah dibuat secara atas talian sahaja. Sebarang permohonan hendaklah merujuk kepada makluman rasmi pihak majikan.

Sebelum membuat permohonan jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk merujuk maklumat permohonan jawatan dari iklan, syarat kelayakan dan cara permohonan jawatan.Anda boleh merujuk dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Di PERKESO

Info tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan anda sila pastikan:

a) Resume anda lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan

b) Salinan sijil yang berkaitan sahaja

Permohonan hendalah dimohon secara atas talian, bagi mengetahui cara permohonan jawatan, anda boleh merujuk pautan diatas.Permohonan adalah melalui laman portal rasmi pekerjaan, MyFutureJob. Anda juga diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Didoakan juga kepada calon-calon yang membuat permohonan jawatan kosong semoha dipermudahkan segala urusan dan diberi kejayaan. Untuk anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai peluang kerjaya dan jawatan kosong,anda boleh ikuti telegram dibawah:

https://t.me/officialpermohonankerja

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati