Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong PERKESO Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 7 September 2022

JAWATAN KOSONG PERKESO

Jawatan Kosong PERKESO Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 7 September 2022. Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) merupakan agensi yang menguruskan hal ehwal kebajikan pekerja dan pengurusan pekerja yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan bantuan serta memastikan tanggungjawab pekerja  terjaga yang penting kepada rakyat Malaysia.Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) yang merupakan agensi yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan pengurusan kebajikan pekerja dan bantuan dalam industri pekerjaan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Jawatan Kosong PERKESO Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 7 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan Kosong PERKESO yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan Kosong PERKESO :

 • Jawatan :
  • PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 19 (TETAP & TIDAK BERPENCEN/KONTRAK)
  • KETUA CAWANGAN TRANSFORMASI GRED 26 (TETAP & TIDAK BERPENCEN/KONTRAK)
  • PEGAWAI PERUBATAN GRED 24 (TETAP & TIDAK BERPENCEN/KONTRAK)
  • PEGAWAI PENYELIDIK PELABURAN GRED 24 (TETAP & TIDAK BERPENCEN/KONTRAK)
  • JURUANALISA SISTEM GRED 23 (TETAP &TIDAK BERPENCEN/KONTRAK)
 • Sektor: Kerajaan
 • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Kosong PERKESO Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula 24 Ogos dan permohonan akan ditutup pada 7 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Jawatan Kosong PERKESO?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

 1. Warganegara Malaysia;
 2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong PERKESO Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon Jawatan Kosong PERKESO  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 7 September 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)Anda boleh merujuk makluman dari pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)  dibawah berkenaan syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

Syarat Dan Permohonan Jawatan Kosong Di PERKESO

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 7 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) Tahun 2022

Permohonan hendaklah dibuat dengan melayari pautan Laman Web:

https://mycareer.perkeso.gov.my/Vacancy

Tarikh tutup permohonan ialah pada 7 September 2022. Hendaklah membuat permohonan sebelum tarikh tutup.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong  Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati