Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19(Kerani) dan Lain-lain Jawatan di Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (ICEPS) Effective Sehingga 9 September 2022

JAWATAN KOSONG ICEPS

Terkini : Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19(Kerani) Dan Lain-lain Jawatan Di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 9 September 2022. Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional telah membuka  pelbagai jawatan kosong  kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional merupakan Institut Awam yang menjadi tempat pusat ilmu  yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi maklumat dan pendidikan serta memastikan pendidikan yang penting kepada  bangsa bumiputera yang menjadi penuntut.Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional yang merupakan Institusi Awam yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana merupakan antara Institusi yang menekankan dan mementingkan kepentingan kepada bangsa bumiputera dalam sejarah pendidikan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Jawatan Kosong Pembantu Tadbir N19(Kerani) Dan Lain-lain Jawatan Di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 9 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan  Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS).Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula  30 Ogos dan permohonan akan ditutup pada 9 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di  Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh  9 September 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) Anda boleh merujuk makluman dari pihak Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS)  dibawah berkenaan iklan dan syarat-syarat kelayakan:

Permohonan jawatan dan borang disini

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan pelbagai jawatan kosong di Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Institut Pendidikan Berterusan Dan Pengajian Profesional (ICEPS) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 9 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Permohonan

Permohonan hendaklah dibuat dengan mengisi Borang Perjawatan Institut Pendidikan
Berterusan dan Pengajian Profesional (iCEPS), Universiti Teknologi MARA yang boleh
dimuat turun di laman sesawang https://iceps.uitm.edu.my atau boleh didapati di
Kaunter Khidmat Pelanggan, Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional
(iCEPS).

Tarikh tutup permohonan pada: 09 SEPTEMBER 2022

Sila kemukakan permohonan kepada:-

KETUA
BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN SUMBER MANUSIA
INSTITUT PENDIDIKAN BERTERUSAN DAN PENGAJIAN PROFESIONAL (iCEPS)
ARAS 1, UiTM – MTDC TECHNOPRENEUR CENTRE
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
40450 SHAH ALAM
SELANGOR

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati