Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) Besar-besaran Effective Sehingga 4 Ogos 2022

JAWATAN MADA 2022

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 4 Ogos 2022. Lembaga Kemajuan Pertanian Muda telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Lembaga Kemajuan Pertanian Mudamerupakan Lembaga yang menguruskan hal ehwal kebajikan dan pengurusan para petani muda yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan bantuan serta memastikan tanggungjawab  terjaga yang penting kepada pengusahaan bidang pertanian. Lembaga Kemajuan Pertanian Muda yang merupakan Lembaga yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan perancangan pembangunan dan bantuan dalam industri pertanian di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 4 Ogos 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula 21 Julai dan permohonan akan ditutup pada 4 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 4 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA)Anda boleh merujuk makluman dari pihak Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA)  dibawah berkenaan syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 4 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA) Tahun 2022

Permohonan hendaklah dibuat dengan melayari pautan Laman Web:

 http://e-perjawatan2.mada.gov.my/ 

2.        Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan-Badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan disertakan Laporan Prestasi Tahunan dan salinan Kenyataan Perkhidmatan semasa temuduga.

Tarikh tutup permohonan ialah pada 4 Ogos 2022 (Khamis). Permohonan yang lewat diterima tidak akan dilayan.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Muda(MADA)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati