Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Penolong Guru Tabika Perpaduan Besar-besaran Effective Sehingga 29 Julai 2022

JAWATAN PENOLONG GURU 2022

Terkini : Pengambilan Jawatan Penolong Guru Tabika Perpaduan Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 29 Julai 2022. JABATAN PERPADUAN NEGARA & INTERGRASI NASIONAL (JPNIN) telah membuka  jawatan kosong Penolong Guru Tabika kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di JABATAN PERPADUAN NEGARA & INTERGRASI NASIONAL (JPNIN) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana JPNIN merupakan jabatan yang menguruskan hal ehwal kebajikan masyarakat yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi bantuan serta memastikan pendidikan yang penting kepada pelbagai bangsa dan kaum. JPNIN yang merupakan jabatan yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat khidmat masyarakat pelbagai kaum dan bangsa di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Penolong Guru Tabika Perpaduan Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 29 Julai 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan : PENOLONG GURU TABIKA PERPADUAN N11
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan JPNIN . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula 27 Jun dan permohonan akan ditutup pada 29 Julai 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara manual, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan N11 Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 29 Julai 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak JPNIN.  Anda boleh merujuk makluman dari pihak JPNIN  dibawah berkenaan cara permohonan:

IKLAN PEN GURU 2022 1

IKLAN JAWATAN PENOLONG GURU TABIKA 2022

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan N11  di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak JPNIN sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 29 Julai 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Permohonan Jawatan Kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan N11

Untuk membuat permohonan jawatan Penolong Guru Tabika Perpaduan, anda boleh dapatkan borang permohonan jawatan dibawah:

BORANG PERMOHONAN JAWATAN JPNIN

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan yang dilampirkan bersama iklan ini. Salinan Sijil atau lain-lain dokumen yang telah disahkan (oleh Pegawai Kerajaan Gred 41 ke atas / Pengetua Sekolah / Ketua Kampung / Pesuruhjaya Sumpah atau yang diiktiraf) seperti dibawah hendaklah disertakan bersama-sama borang permohonan:

a. Kad Pengenalan;
b. Sijil Kelahiran;
c. Sijil Berhenti Sekolah;
d. Sijil Peperiksaaan PMR, PT3 atau yang setaraf dengannya; dan
e. Lesen Memandu jika ada.
f. Salinan sijil Vaksinasi COVID-19

Borang permohonan yang telah lengkap diisi dan dokumen-dokumen yang telah disahkan mestilah dihantar sebelum atau pada 29 Julai 2022 ke alamat seperti berikut:-

Pengarah,
Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
(Kementerian Perpaduan Negara)
Tingkat 27, Menara TH Selborn,
No.153, Jalan Tun Razak
50400 KUALA LUMPUR

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan N11  di Jabatan Perpaduan Negara & Intergrasi Nasional (JPNIN) merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati