Kerja Kosong di Jabatan Laut Malaysia (JLM)

Kerja kosong di Jabatan Laut Malaysia JLM

Kerja Kosong di Jabatan Laut Malaysia (JLM) ini adalah khas untuk mereka yang layak dimana antara syarat umum ialah pemohon mestilah Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Bagi yang berminat bolehlah mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Jawatan yang ditawarkan :

1. Kontrak Personal Mystep

Info Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 5 Februari 2021
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum :Master,Ijazah, Diploma/STPM, SPM/SPMV
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

  • Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Jawatan Kosong di Jabatan Laut Malaysia (JLM)
  • Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
  • Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Jabatan Laut Malaysia

 

Peringatan & Penafian

Mohon perhatian, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.