Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Official Perkhidmatan Google tidak dapat diakses Tahun 2020?

google email 1576063217

‎Perkhidmatan Google tidak dapat diakses?.  kini, perkhidmatan syarikat gergasi, Google termasuk Gmail dan YouTube mengalami gangguan di seluruh dunia.

Tanda pagar (hashtag) di Twitter #GoogleDown kini trending di platform media sosial tersebut yang mana pengguna perkhidmatan Google seperti Gmail mendapati diri mereka disambut dengan mesej “Ralat Sementara”.‎

Official Perkhidmatan Google tidak dapat diakses Tahun 2020?

image 366

‎Ia menyatakan: “Kami minta maaf, tetapi akaun anda tidak tersedia buat sementara waktu. Kami memohon maaf atas kesulitan dan mencadangkan cuba lagi dalam beberapa minit.‎

Ini turut melibatkan gangguan pada DELIMa KPM, Google Form, Google Sheets, Google Meet dan perkhidmatan Google yang lain.

GOOGLE DOWN

Penutup

Sekian. Semoga perkongsian pada kali ini iaitu Perkhidmatan Google tidak dapat diakses? memberikan informasi terkini kepada anda semua.  Teruskan bersama kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terkini dan terbaik dari semasa ke semasa. Terima kasih.

Sir Mohd Afizi
Sir Mohd Afizihttps://www.sistemguruonline.my/
Fulltime Writer at Sistem Guru Online. "There are two days in the year that we can't do anything, yesterday and tomorrow!"

Anda Mungkin Meminati