Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Peluang Kerjaya GARDENIA Bulan September Tahun 2023

peluang kerjaya gardenia
Peluang Kerjaya GARDENIA

Berita baik untuk para calon, peluang kerjaya gardenia kini dibuka untuk bulan september 2023! Untuk makluman semua rakyat Malaysia, Gardenia Bakery Sdn Bhd telah membuka peluang pekerjaan pada bulan September dan mengalu-alukan pemohonan tenaga kerja yang perlu diisi segera untuk bulan ini.

Ia adalah berita yang dinantikan oleh banyak individu yang berminat untuk memulakan kerjaya dalam sektor swasta, sama ada secara kontrak atau kekal. Bekerja di bawah syarikat yang terkenal akan memberikan pengalaman yang berharga kepada calon yang berjaya dalam permohonan pekerjaan.

Jika anda ingin mendapatkan maklumat terkini tentang jawatan kosong yang ditawarkan di seluruh Malaysia, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai saluran telegram rasmi kami. Kami akan sentiasa mengemaskini maklumat tentang pekerjaan dan tawaran jawatan yang baru dari semasa ke semasa.

PELUANG KERJAYA GARDENIA BULAN SEPTEMBER TAHUN 2023

Maklumat Jawatan Yang Dibuka

image 146
Peluang Kerjaya GARDENIA Bulan September Tahun 2023 4

Syarikat Gardenia adalah syarikat yang penting dalam membekalkan roti berkhasiat di dalam kalangan masyarakat Malaysia dengan kualiti yang terbaik. Peranan pentingnya juga meliputi dengan menyediakan perkhidmatan penghantaran roti yang menjadi pilihan rakyat Malaysia sejak dahulu lagi. Kini dibuka peluang untuk menyertai syarikat besar ini. Anda boleh ikuti dibawah.

Jawatan Kosong yang Disediakan

Kewujudan peluang pekerjaan ini adalah berdasarkan kepada keperluan majikan untuk mengisi kekosongan di lokasi tertentu. Oleh itu, jawatan yang kini terbuka untuk dimohon, berikut adalah jawatan:

 • Clerk – Fleet Administration
 • Cashier
 • General Worker (Production Assistant)

Sila ambil perhatian bahawa peluang ini adalah terhad dan hanya tersedia dalam jangka masa yang ditetapkan. Jadi, kami menggalakkan semua yang berminat untuk mengemukakan permohonan segera.

Lokasi Jawatan Yang Ditawarkan

image 147
Peluang Kerjaya GARDENIA Bulan September Tahun 2023 5

Untuk makluman semua calon, lokasi ditempatkan bagi peluang kerjaya dibuka adalah di shah Alam dan Kota Kinabalu.

Tempoh Sah Permohonan Kerja

Bagi membuat permohonan adalah perlu untuk para calon membuat permohonan segera sebelum tarikh tutup melalui iklan yang diwar-warkan.

Syarat Permohonan Kerja

Adalah perlu untuk para calon membuat permohonan melalui syarat kelayakan yang ditetapkan, oleh itu anda boleh merujuk syarat seperti dibawah:

 1. Warganegara Malaysia.
 2. Kelayakan pendidikan minimum yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon, seperti SPM / O Level / SKM Tahap 1 / SKM Tahap 2 / SKM Tahap 3 atau kelayakan yang setaraf.
 3. Kebolehan berkomunikasi dengan baik dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris, bergantung kepada keperluan jawatan.
 4. Kekosongan jawatan mungkin memerlukan pengalaman kerja tertentu, bergantung kepada keperluan jawatan tersebut.
 5. Keupayaan bekerja dalam kumpulan dan bersikap kerjasama.
 6. Kemahiran asas dalam penggunaan komputer mungkin diperlukan untuk beberapa jawatan.

Sila ambil perhatian bahawa syarat kelayakan tertentu mungkin berbeza-beza mengikut jawatan yang dipohon. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada iklan jawatan yang tersedia atau menghubungi pihak Syarikat Gardenia untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai syarat kelayakan yang berkaitan dengan kekosongan yang sedang dibuka.

Prosedur Memohon Kerja

Sila Teliti Dahulu Iklan Rasmi

Untuk memastikan bahawa permohonan anda berdasarkan iklan dan makluman rasmi yang diberikan oleh majikan, kami dengan sukacitanya menyediakan iklan rasmi untuk bulan September 2023 berkenaan tawaran jawatan kosong yang terbuka untuk rakyat Malaysia. Selepas anda meneliti iklan rasmi ini, anda boleh mengikuti prosedur permohonan kerja yang telah ditetapkan oleh majikan untuk jawatan kosong yang ditawarkan.

Langkah-Langkah Permohonan

Untuk permohonan kerja di Gardenia, ianya adalah melalui laman portal kerja kerajaan Malaysia iaitu myfuturejob. Bagi memudahkan urusan permohonan anda, kami dengan senang hati membantu anda untuk mengisi permohonan kerja dengan menyediakan langkah-langkah seperti dibawah:

 1. Anda boleh pergi ke laman web rasmi myfuturejob dan anda boleh melalui terus dengan klik Jawatan kosong rasmi Myfuturejob.
 2. Setelah itu, anda akan terus dibawa ke paparan iklan rasmi jawatan di laman tersebut.
 3. Sila teliti maklumat untuk setiap jawatan yang anda minati.
 4. Jika sudah selesai membaca deskripsi untuk setiap jawatan, anda boleh terus membuat permohonan kerja melalui tekan butang ‘mohon’.
 5. Bagi permohona adalah perlu untuk anda sediakan butiran maklumat lengkap diri serta beberapa dokumen penting mengenai permohonan kerja anda.
 6. Setelah itu, anda boleh terus mengesahkan permohonan kerja dan anda perlu membuat persiapan bagi menghadiri temuduga jika terpilih.

Info Mengenai Majikan

Ingat Syarikat Gardenia, Ingat Roti Gardenia

Gardenia Bakeries (KL) Sdn. Bhd. (Gardenia KL) telah ditubuhkan pada pada tahun 1986 . Ia adalah hasil daripada usahasama yang cemerlang antara QAF Limited sebuah syarikat kumpulan makanan tersenarai di Singapura yang juga mengusahakan Gardenia Singapura, Gardenia Filipina, dan Padiberas Nasional Berhad Malaysia.

Kilang Gardenia KL sentiasa sibuk beroperasi, berfungsi sepanjang masa, selama 24 jam sehari dan 7 hari seminggu. Ini bertujuan untuk memastikan produk-produk Gardenia sentiasa segar dan boleh dinikmati oleh para pengguna setiap hari.

Kelebihan Bekerja Di Syarikat Gardenia

Bekerja di Syarikat Gardenia adalah satu pengalaman yang mengujakan dan memberi pelbagai kelebihan yang menarik. Gardenia, sebagai pengeluar roti terbesar di Asia Tenggara, menawarkan pelbagai faedah dan peluang yang tidak dapat dipandang ringan oleh bakal pekerja.

Pertama sekali, Gardenia menyediakan peluang untuk mendapatkan pengalaman berkerja yang luas dalam industri makanan dan pemprosesan. Dengan operasi 24 jam sehari dan 7 hari seminggu, pekerja Gardenia sentiasa terlibat dalam proses pengeluaran yang dinamik, membolehkan mereka mengembangkan kemahiran yang pelbagai.

Selain itu, Gardenia adalah syarikat yang telah lama beroperasi dan mempunyai reputasi baik. Ini memberi jaminan kestabilan pekerjaan kepada pekerja, yang mempunyai peluang untuk membangunkan kerjaya dalam jangka masa panjang. Syarikat ini juga sering memberikan peluang pembangunan kerjaya kepada pekerja yang berpotensi, dengan penekanan pada latihan dalaman dan peningkatan kelayakan.

2 KOMEN

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati