Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Kerja Part Time Pizza Hut 2023

Kerja Part Time Pizza Hut

Terkini Kerja Part Time Pizza Hut untuk kemasukan bulan september 2023! Diminta kepada sahabat pembaca untuk terus membaca perkongsian kami agar anda mendapat info penuh jawatan part time pizza hut ini. Bagi mereka yang masih tiada pekerjaan anda boleh terus memohon kerjaya ini.

Peluang bekerja sambilan Kerja Part Time Pizza Hut kepada individu yang ingin menambahkan pendapatan atau mencari pengalaman kerja tambahan. Anda akan memiliki peluang untuk bekerja di sini dengan fleksibiliti masa yang sesuai dengan jadual harian anda. Ini adalah peluang yang baik untuk mereka yang ingin menggabungkan kerja sambilan dengan komitmen lain dalam hidup.

Kami menggalakkan anda untuk memahami proses permohonan kerja dengan lebih terperinci. Maklumat lanjut mengenai cara memohon jawatan ini akan diberikan di bawah. Sertailah juga telegram kerja rasmi swasta dan kerajan:

Kerja Part Time Pizza Hut

Maklumat Ringkas

Kerja part-time di Pizza Hut Malaysia telah dibuka mengikut kekosongan sedia ada. Jawatan ini adalah peluang keemasan untuk anda yang sedang mencari pengalaman kerja dalam sektor FNB. Anda boleh menyemak senarai jawatan kosong ini selanjutnya.

Senarai Jawatan Kosong Part-Time Ikea

Jawatan KosongLokasi
Kru ServisPetaling Jaya
Kru DapurPetaling Jaya
Penghantar PizaPetaling Jaya

Untuk memohon jawatan-jawatan ini, sila layari laman web JobStreet dan perlu ikuti arahan permohonan yang diberikan. Pastikan anda memenuhi semua syarat kelayakan yang ditetapkan untuk jawatan Kerja Part Time Pizza Hut yang anda minati.

Kelayakan Kerja Part Time Pizza Hut

Untuk memudahkan anda, berikut adalah senarai syarat kelayakan umum yang perlu dipenuhi bagi permohonan Kerja Part Time Pizza Hut:

 1. Warganegara Malaysia
 2. Berumur 18 tahun ke atas.
 3. Kemampuan untuk kerja tanpa henti dan penih bertenaga semangat.
 4. Pandai berkomunikasi dengan baik dan komited kepada perkhidmatan pelanggan.
 5. Kelulusan minimum SPM atau kelayakan yang setaraf.

Segera mohon kerja bagi anda yang berminat, jangan lepaskan peluang yang terbaik dan jarang Aanda dapati.

Kerja Part Time di Pizza Hut

Cara Mohon Kerja Part Time Pizza Hut

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai Cara Mohon Kerja Part Time Pizza Hut, kami menyarankan anda untuk merujuk iklan rasmi yang disiarkan di laman web JobStreet. Iklan tersebut akan memberikan maklumat terkini mengenai jawatan kosong yang dibuka, tarikh tutup permohonan, dan arahan bagi proses permohonan.

Info Kerja Di JOBSTREET

Proses permohonan untuk Kerja Part Time Pizza Hut adalah melalui kaedah dalam talian. Anda perlu mendaftar dan mengemukakan permohonan anda melalui laman web JobStreet. Pastikan anda mengemukakan dokumen-dokumen yang diperlukan seperti resume dan salinan sijil-sijil berkaitan.

Memohon kerja part-time di Pizza Hut melalui JobStreet adalah proses yang mudah. Berikut adalah langkah-langkah yang dapat anda ikuti:

 • Buka laman web JobStreet
 • Klik pada pautan “Daftar” atau “Register” untuk mendaftar akaun JobStreet jika anda belum mempunyai satu.
 • Selepas mendaftar, log masuk ke akaun JobStreet anda dengan menggunakan ID pengguna (email) dan kata laluan yang anda daftarkan.
 • Di halaman utama JobStreet, gunakan kotak carian untuk mencari jawatan part-time. Anda boleh mencari dengan kata kunci seperti “Kerja Part Time Pizza Hut” atau “Pizza Hut Restoran.
 • Selepas menjalankan carian, anda akan diberikan senarai jawatan kosong yang sesuai dengan kriteria carian anda. Klik pada tajuk jawatan yang anda minati untuk mendapatkan butiran lanjut.
 • Baca butiran jawatan termasuk deskripsi pekerjaan, syarat kelayakan, gaji, dan tarikh tutup permohonan. Pastikan anda memahami keperluan jawatan tersebut sebelum memohon.
 • Sekiranya anda berminat dengan jawatan tersebut, klik pada butang “Mohon Sekarang” atau “Apply Now” yang biasanya terletak di bahagian bawah butiran jawatan.
 • Isi semua maklumat yang diperlukan dalam borang permohonan. Ini termasuk maklumat peribadi, pendidikan, pengalaman kerja, dan maklumat lain yang diminta.
 • Biasanya, anda perlu melampirkan resume atau CV serta salinan sijil-sijil berkaitan seperti SPM atau kelayakan yang ditetapkan.Kemudian anda boleh terus hantar permohonan jika sudah berpuas hati.

Pastikan anda sentiasa memeriksa akaun JobStreet anda untuk maklum balas dan mengikuti arahan yang diberikan oleh pihak majikan. Semoga permohonan anda diterima dan lulus bagi bekerja di vendor pizza hut Malaysia.

kerja part time di pizza hut

Kelebihan Kerja Part Time Pizza Hut

Terdapat beberapa kelebihan Kerja Part Time Pizza Hut. Selain daripada peluang menambahkan pendapatan, anda juga akan mendapat peluang untuk:

 • Meningkatkan kemahiran berkomunikasi dan perkhidmatan pelanggan yang bernilai.
 • Dapat mewujudkan satu komuniti yang dibina dengan kerja berkumpulan dan saling membantu .
 • Membina rangkaian sosial dan mengembangkan kemahiran meraikan pelanggan.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk menyertai sebahagian Kerja Part Time Pizza Huta sebagai pekerja part-time pada bulan September 2023. Semoga berjaya dalam permohonan anda!

FAQs Khas Kerja Part Time di Pizza Hut Ambilan 2023/ 2024

Jika saya berumur 15 tahun, adakah saya boleh memohon kerja part time di Pizza Hut?

Tidak boleh! Untuk pengetahuan anda semua, syarat minima umur bagi melayakkan anda memohon kerja part time di sini ialah anda wajib berumur 16 tahun dan keatas.

Saya tidak tahu berbahasa inggeris, bolehkah saya memohon kerja part time ini?

Tidak boleh. Mengikut syarat minima, anda perlu boleh berbahasa melayu dan bahasa inggeris.

Adakah pekerja part time diberikan cuti tahunan dan cuti bersalin?

Ya, sudah pasti!

Adakah manfaat perubatan disediakan oleh Pizza Hut?

FREE medical benefits atau manfaat perubatan secara percuma disediakan oleh syarikat.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati