Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Effective Sehingga 29 Ogos 2022

Universiti Malaysia Pahang

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 29 Ogos 2022. UMP telah membuka  pelbagai jawatan kosong  kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di UMP merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana UMP merupakan Universiti Awam yang menjadi tempat pusat ilmu di negeri Pahang  yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi maklumat dan pendidikan serta memastikan pendidikan yang penting kepada pelbagai bangsa  yang menjadi penuntut. UMP yang merupakan Universiti Awam yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana merupakan antara Universiti yang menekankan dan mementingkan kepentingan  pendidikan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 29 Ogos 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di UMP terdapat kekosongan jawatan. Terdapat jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

 • Jawatan :
  •  GURU BAHASA GRED DG41
  • PENSYARAH UNIVERSITI
  •  PEREKA GRED B41
  • PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41
  •  PENOLONG PEGAWAI SAINS GRED C29
  • PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
  • PEREKA GRED B19
 • Sektor: Kerajaan
 • Taraf : Kontrak / Tetap

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan UMP.Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula awal Ogos dan permohonan akan ditutup pada 23 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

 1. Warganegara Malaysia;
 2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 29 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) Anda boleh merujuk makluman dari pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP)   dibawah berkenaan syarat-syarat kelayakan:

Syarat-Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Di Universiti Malaysia Pahang (UMP)

umpp

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan pelbagai jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 29 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Kepada calon yang berminat, anda  boleh membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) secara atas talian di pautan rasmi:

https://apps.ump.edu.my/ercmt/cms/ercmt/index.jsp

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat segera sebelum tarikh tutup 29 Ogos 2022.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan pelbagai jawatan kosong  di Universiti Malaysia Pahang (UMP) tahun 2022 merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati