Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Pengambilan Jawatan di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Besar-besaran Effective Sehingga 21 Ogos 2022

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 21 Ogos 2022. LPPKN telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) merupakan lembaga yang menguruskan hal ehwal kekeluargaan yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan dan caknaan berkaitan kebajikan keluarga serta memastikan tanggungjawab menyediakan dan memastikan  kepentingan keluarga terjaga kepada rakyat Malaysia.Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) yang merupakan lembaga yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan kebajikan keluarga di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Terkini : Pengambilan Jawatan Di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 21 Ogos 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?

Jawatan yang ditawarkan di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 21 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Tahun 2022

Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di  Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 21 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak  Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN)Anda boleh merujuk makluman dari pihak  Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN)  dibawah berkenaan syarat-syarat dan cara permohonan mengikut jawatan:

syarat-syarat dan cara permohonan jawatan di LPPKN

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong  Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan  Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 21 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Cara Memohon Jawatan Di LPPKN tahun 2022

Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi MYFUTURE.JOB:

Permohonan Jawatan Kosong Di LPPKN

297283437 423328753162051 887792624288306138 n

Kepada calon-calon yang berminat untuk membuat permohonan, anda boleh membuat permohonan segera di MYFUTURE.JOB segera sebelum tarikh 21 Ogos 2022.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong   Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN)  merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah  sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Ahmad Mizan Ameen
Ahmad Mizan Ameen
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati